• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Sivex ve Cleocin

• Konu Sahibi Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
A

ajdapekkankoliqimey

Ziyaretçi
sivex ve cleocin kullanan var mı sivilce için ve nasıl kullandınız

cleocin t kullanıyorum yalnız çok fazla sivilcem olmadığı için zaman zaman çıkan sivilcelerin üzerine dokunduruyorum sadece. bu şekilde kullanılıyor zaten bu losyon ama çok fazla sivilce sorunu olanlar için uygun olmaz herhalde. ben memnunum herzaman evde bulunuyor mutlaka. sivex i de iyi diye duydum ama hiç kulanmadım bi de sırtımda çok sivilceler çıkmıştı bi ara onun için Eryacne%4 jel vermişti doktor o da çok iyi geldi hemen etkili yüzünüzede kullanabilirsiniz.

ben ikisini de kullandım, çıkan sivilce için hemen etkili olduklarını söyleyemem, yine 2 ya da 3 gün kadar sivilce kırmızı bir şekilde suratınızda kalıyor, sivilcenin şişliği geçtikten sonra sivilcenin kurumasını hızlandırıyor sadece. Cleocin t yi sabah akşam olmak üzere günde iki kez kullanmıştım. Sivex günde bir kez akşamları kullanmıştım. sadece sivilce üzerine sürülüyor ikisi de.

saolun kızlar

bende sivex kullanmıstım 2 ay kullandım kullanmadım pişman oldum bıraktıgıma:(( oysa sivilceleri götürüyordu leke bırakmadan.. şimdide sivilcem yok ama lekererim kalmış:(( ahh ahhh

Cleocin çok uzun zaman kullanmayın, cildi çok kurutuyor, hatta geriye kalan lekeleri de çok kurutuyor. Bütün yüze değil sadece sivilce çıkan yerlere kullanılması daha iyi...

Back
X