Sivasta nakliyat firmasi Acillllll

Haticem03

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
13
4
6
31
Merhabalar benim çok acil yardıma ihtiyacım var tayinimiz istanbuldan sivasa çıktı buradaki hangi güvenilir firmayı arasak Sivas'tan istanbula gelen firmalarla anlaşın sizin için en uygunu o olur yoksa burdan 5 - 8 bin arası para ödersiniz diyorlar. Benim sorum şu sivasta evini taşıtan var mı varsa hangi nakliye firmalarından memnun kaldınız şehirlerarası yapan lütfen deneyimi alan arkadaşlar yazsın eşyalarım mahvolsun istemiyorum

3 sene sivas.ta yaşadım. internetten bilgilerini bulabilirsin kadir nakliye vardı bi sivas içinde bi de sivastan ankaraya gelirken anlaştık çok abartı ücretler ödemedik diye hatırlıyorum. ama ne ödediniz dersen geçmiş gün hatırlamıyorum. sadece ekibi iyiydi. hatta sivastan ankaraya gelirken ben giyim kuşamım bir de buzdolabım hariç çöp bile toplamadım hepsini onlar topladı getirdi hiçbir şeyim zarar görmedi. yalnız kütüphanemin bir yerini yanlış takmışlar küçük bir kusur oldu onu da ücretten düşmüştük.

Nakliyeyi İstanbuldan bulsanız dönerken zaten sivastan boş dönmez.
birde evdeneve.gen.tr ye üye ol ilan bırak yada teklif al sana dönüyorlar yada mesaj bırakıyorlar.
bu arada hoşgeldin

Nakliyeyi İstanbuldan bulsanız dönerken zaten sivastan boş dönmez.
birde evdeneve.gen.tr ye üye ol ilan bırak yada teklif al sana dönüyorlar yada mesaj bırakıyorlar.
bu arada hoşgeldin
Teşekkür ederim buradaki firmalarda Sivas'tan buraya gelen firmalardan bulun dedi kafamızı karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…