• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas'ta kundaktaki bebeği yaktılar

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
448
34
Sivas'ın Divriği İlçesi'nde yaklaşık 1 haftalık olduğu belirlenen yakılmış erkek bebek cesedi bulundu. Jandarma ekipleri bebeği kamyon şoförü 31 yaşındaki M.Ö.'nün öldürdüğünü tespit etti. Şüpheli M.Ö. ile bebeği dünyaya getiren 23 yaşındaki eşi T.Ö. gözaltına alındı.

KUNDAĞIYLA YAKILMIŞ BEBEK CESEDİ BULUNDU
Divriği İlçesi'ne 10 kilometre mesafedeki Dumluca Köyü Caferin çeşmesi mevkisinde geçen 13 Mayıs'ta yakılmış halde yeni doğmuş bir bebek cesedi görenler, durumu jandarmaya haber verdi. Sivas İl Jandarma ve Divriği İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri zanlıları bulmak için soruşturma başlattı.

Kent genelinde hastanelerde dünyaya gelen bütün bebeklerin kayıtları çıkarıldı. Yapılan incelemeler sonucunda jandarma yakılmış haldeki bebeği, Sivas'ta özel bir hastanede T.Ö.'nün dünyaya getirdiğini belirledi. Ekiplerin 2 günlük yoğun çalışması sonrası Divriği ilçe merkezinde yaşayan T.Ö. ile kamyon şoförü eşi M.Ö. gözaltına alındı.

KUNDAKTAKİ BEBEĞİ YAKTI SONRA MAÇ İZLEDİ
Yapılan ilk sorgulamada olayı inkar eden M.Ö. daha sonra bebeği otomobille belirtilen bölgeye götürüp kundağıyla birlikte yaktığını itiraf etti. Şüphelinin fakirlik yüzünden bebeğe bakamayacakları için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Şüphelinin bebeği yaktıktan sonra ilçe merkezine dönerek bir halı saha maçını izlediği anlaşıldı. M.Ö. ve T.Ö. çiftinin 1 yaşlarında bir kızları bulunduğu ve erkek bebeğin ise geçen hafta Sivas'ta özel bir hastanede dünyaya geldiği öğrenildi.

GAYRİMEŞRU ŞÜPHESİ
Şüpheli M.Ö.'nün bebeği fakirlik yüzünden öldürdüğünü iddia etmesine rağmen, jandarma bebeğin gayrimeşru ilişki sonucu doğduğu için öldürülmüş olabileceği ihtimalini de dikkate aldı. Bebekten geriye kalan parçalar alınarak otopsi yapılmak üzere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderildi. Gayrimeşru olma ihtimaline karşı bebek ve aileden DNA örneklerinin alınarak karşılaştırılacağı belirtildi. Olayın ardından gözaltına alınan anne T.Ö. fenalaşınca Divriği Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinden sonra sorgulama için jandarmaya götürüldü.

YAKMADAN ÖNCE ZEHİRLEMİŞLER
Hastanede yapılan ilk otopside, bebeğin yakılmadan önce zehirlendiği yönünde bulgular tespit edildi. Şüpheli M.Ö.'nün jandarmadaki sorgusunun sürdüğü belirtildi.

İFADESİNDE 'GAYRİMEŞRU' DEDİ
Divriği Jandarma Komutanlığı'ndaki sorgulanan şüpheli karı- koca M.Ö. ile T.Ö., Divriği Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Daha önce verdiği ifadelerde bebeği fakirlik nedeni ile bakamayacağı için öldürdüğünü söylediği belirtilen M.Ö. savcılığa verdiği ifadede, bebeğin eşinin gayri meşru ilişkisinden olduğunu bu nedenle öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Sivas'ta kundaktaki bebeği yaktılar en son haber

Lügattaki bütün küfürleri savursam yine de karşılamaz bu vahşeti.

Çok üzüldüm, çok üzüldüm hem de... İnsan sokakta gördüğü kedi yavrusuna bile acıyor be ! Kaldı ki yaktığın bir evlat olsun!

Savunması da komik "fakirlikten dolayı" yakmışlar. Savunması kabul edilip bi kaç yıl yatabilirdi. Şaşırdım açıkçası olayın üstüne gidilmiş.

Allah kahretsin ya!
Allahın laneti şu mübarek günlerde üzerlerinden gitmesin!
Nasıl bir hasta ruhtur bunu yapan allah kahretsin!

Kıyamet alametleri bunlar.

vicdan her insan evladına nasip olmuyor. kan kussunlar, ciğerleri paramparça olsun
ölmesinler acıdan kıvransınlar, tatmadıkları acıları tatsınlar. bu dünya ve öteki dünyada rahat yüzü görmesinler.
allah ne akıllarını alsın, ne canlarını; diri ve akılları yerınde olsun, öylesine ayık olsunlar ki, kendı kendilerini kemirken acının ne oldugunu yaşasınlar.
ölmek için yalvarsınlar Allah'a
lanetli ucubeler gibi bir yaşamları olsun inşallah...

Son düzenleme:
ne denir ki? ne denilebilir?
en merak ettiğimde böyle şeyler yaparken korkmuyorlar mı?
ölümü düşünmüyorlar mıı?
Allah'ın hesabını düşünmüyorlar mı?

Allah ıslah etsin..:50:

oysa çocuk esirgeme kurumuna bıraksalar ona bi ömür sevgiyle bakabilecek aileler bulabilirlerdi,ne iğrenç insanlar böyle :-S

lanet kadın uçkuruna sahip olamamış kendi zevkini yaşayıp minicik bir bebeğe ödetmiş sonucunu... tecavüz değil baksana geyri meşru ilişki yaşamış kadın.. kocayda bakarmısın eşek alıp başına koy koca diye bundan daha iyi...

Son düzenleme:
Allah inancı olan bunu yapabilir mi kuzum?

inan ki akıl sınırlarımı zorluyor kuzum
bilemiyorum
Allah inancı olmasa bile kendinden de mi feyz almıyorlar?
ne bileyim empati de mi kuramıyorlar?

böyle bir şeyin sebebi olabilir mi ya hu
savunması olabilir mi?
çok üzüldüm şu an ya:14::14:

inan ki akıl sınırlarımı zorluyor kuzum
bilemiyorum
Allah inancı olmasa bile kendinden de mi feyz almıyorlar?
ne bileyim empati de mi kuramıyorlar?

böyle bir şeyin sebebi olabilir mi ya hu
savunması olabilir mi?
çok üzüldüm şu an ya:14::14:

Ufacık melek ya.
İçim daraldı.

Bu nasıl bi vicdandır yazıklar olsun..

Melek daha o ya nası kıydınız?

Madem bakmaya gücünüz yoktu yakmanız mı gerekiyodu Allah'ım yazarken bile içim acıdı..

Şu mübarek aylarda Rabbim o meleğe yaşattığınızın bin mislini size yaşatsın inşAllah..

Her bu tarz haber okuduğumda 'yok artık bundan beteri olamaz' diyorum ve oluyor sanırım olmaya da devam edecek.Yuh yani ya bebeğini öldüren duydukta, fakirlik(!) sebebi ile önce zehirleyip sonra yakan bir ilk.Allah devamını getirtmesin.
Bunu yapan insan müsvettelerine diyebileceğim tek şey; Allah bildiği gibi yapsın.

Ne olur gerçek olmasın ne olur diye diye okudum ya inanamıyorum bunu yapan insan mı, anne napıyordu bu arada.
Aldığı nefes onu boğmuyor mu hala?

Allah hayvanlara verdiği merhmeti bunlara vermemiş malesef
:5:[video=youtube;hdUstsJzBpY]http://www.youtube.com/watch?v=hdUstsJzBpY&feature=player_embedded[/video]

Beyhude gamlanma divane gönül,
Cümle alemin rızkını veren vardır,
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.....:43:

Ne denirki....Rabbim meleğini almış yanına ama acısı kat be kat kalsın ana babasının yüreğinde.Hiç çıkmasın vıjdanları rahat bırakmasın inşallah..

Ben de bütün gün sinir oldum durdum bu habere!

Fakirlik hikaye zaten özel hastanede doğum yapılmış.Resmen insan dışı yaratıklar kendi günahlarını ufacık bir yavrudan çıkartmışlar.En korkunç filmde bile olmaz böyle bir olay,çok tüyler ürpertici.

O ufacık yavru melek olup,cennete yükselmiştir.Tek dileğim umarım canı yanmamıştır.

Ne olur gerçek olmasın ne olur diye diye okudum ya inanamıyorum bunu yapan insan mı, anne napıyordu bu arada.
Aldığı nefes onu boğmuyor mu hala?

O kadına da anne denmez bence,diğer haber sitelerinde okumuştum suça resmen yardım etmiş.Ayrıca 6 aylıkken kürtaj yaptırmak istemiş,hastaneler yapmadığı için kaç kez kendisini yerlere filan atmış bebeği öldürmek için.

Back