Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli Epilasyon Sivas'ta iğneli epilasyon yapacak yer arıyorum.
- Konu Sahibi masmavi56
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kayseriye , gelme imkanın yokmu?Yuzumde cok fazla tuy var sivasta iyi bir guzellik salonu igneli epilasyon yapan yer ariyorum lutfen yardim edin allah rizasi icin
orada seçenek çok daha fazla...
Sivası bilmiyorum canım ama , kayseride tavsiye edebileceğim yer çok..
- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Ben sivasta üç sene kaldım çnce bir eczacının yerine gidiyordum lazer için memnun kalmadım. İğneli istediğim için istasyon caddesinde bir merkeze gittim fakat iğneliye geçemeden taşındım. Arkadaşımın ablası iğneli yaptırıyodu bu merkezde memnundu. Ben de lazer hizmetinden memnun kaldım. İstasyon caddesinde. Merkezin ismi esin yazıcı sanırım. Görmüşsündür belki. İçine sinerse yaptırırsın ama öncelikle küçük bşr bölgede deneme yapmayo ihmal etme. İğneli de iz kalma gibi problemler yaşanıyormuş. Dediğşm gibi arkadaşımın ablası bu merkezde yaptırıyordu memnundu.
- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
İnan komik değil.lutfen yanlis anlmayin sadece yuzunuzde birazcik tebessum olusmasini istiyorum.
Eki Görüntüle 2032692
Canim bu senelik yok kayseri imkanim maalesefKayseriye , gelme imkanın yokmu?
orada seçenek çok daha fazla...
Sivası bilmiyorum canım ama , kayseride tavsiye edebileceğim yer çok..
Canım inşallah görürsün.Ben de esin yazıcıya gitmeyi planlıyorum da hızı,iz kalması konusunda bilgi verir misin? Ve seninki kaç seans sürüyordu?Yardımcı olursan çok sevinirim.Ben istasyondaki esin yazıcı yüz icin gidiyorum canım ve cok memnunum yüzüm deki tüyler yok derecesine azaldı bitti hatta 6 ayda bir gitmem yeterli. O da sarı tüyler kaldı hafif ama onları bile istemiyorum. Ama küçük bir bölgede muhakakk önce bir yaptır iz mız kalmasın.
Canım sen nereye gidiyorsunKauseride önerebileceğiniz yerler neresi ben bir yere gidiyordum memnunum ama maliyeti çok fazla cünkü bayan 4 parmaklık alanı 2.5 saatte zor yaptı
Kayseri park çaprazında bir yer bayan bir daha asla gelmeyeceğini iddaa etti ama malesef ince de olsa geldi hatta uzadıkça uzuyo alnıma yaptırmıştım fiyat olarak çoğu yerin 2 katı öğrenciyim ben boşu boşuna harçlığım gittiCanım sen nereye gidiyorsun
Kayseri park çaprazında bir yer bayan bir daha asla gelmeyeceğini iddaa etti ama malesef ince de olsa geldi hatta uzadıkça uzuyo alnıma yaptırmıştım fiyat olarak çoğu yerin 2 katı öğrenciyim ben boşu boşuna harçlığım gitti
Dksı 4 TL idi 2019 da iz kalmadı gibi ama alın olduğu için ordaki alan tenimden daha açık renkte doğal olarakAa üzüldüm canım iz falan kaldı mı peki,ne kadardı dakikası ve sen ne zaman yaptırmıstin?