Hoş geldin. Biraz geç gördüm kusura bakma. Bir ara giremedim o sırada bildirimler kaybolmuş demekki. Zaten Sivas'tan çok İstanbul'da Sivaslı varBurda Sivas doğumluyum, İstanbul'da yaşıyorum. Gitmesem de, görmesem de Sivas'lı olmaktan gurur duyuyorum...
Merhaba...Merhabalaar bende sivaslıyım ama 4 yıl önce evlenince ilçede yaşamaya başladım eşim buraya atandığı için aşırı zor geliyor burada çok yalnızlık çekiyorum size anlatamam 1 tane bile arkadaşım kimsem yok acayip yalnızlık çekiyorum bebek de yok okul yok iş yok komşu yok off of
geç gördüm kusura bakmayın tanıştığım insanlar var ama çoluk çocuk çok yoğunlar ve kimi görsem aynı şeyden yakındılar bu ilçe de bu apartmanda hiç komşuluk yok diye taşındım yine aynı benim de çocuk yok iş yok okul falan hiçbişey yok bomboşum ve çok yalnızım kahveye falan çağırıyorum ama kimse de sıkı komşuluk yok kahvaltı ya da gün yapalım denildi hiç ses seda yok buradan gidene kadar bu düzen böyle kalacak anlaşılan sıktıysam kusura bakmayın nolur halk eğitim örgü kursuna başvurdum kurs bile açılmadı talep az olduğu için ıssız yapayalnızım anlayacağınızMerhaba...
Kendinizi yalnız hissetmenize üzüldum..Oturduğunuz yerde kimse yok mu komşuluk edecek, ya da eşinizin arkadaşlarının aileleriyle tanıştınız mı? Mutlaka bir yolu vardır çevre,arkadaş edinmenin..