- 17 Ağustos 2010
- 6.673
- 4.041
Evet arkadaşlar sice sivasa gitmeli miyiz? Eşim doktorasını geçen hafta bitirdi. Şuan Bitliste öğretim görevlisi olarak görev yapmakta. Düşüncemiz 1- 2 yıl sonra başka bir şehre gitmekti. Dün sivastan teklif geldi ve bugün yarın cevabımızı vermemiz gerekiyor. Kabul edersek eşim adına sivasta kadro açılacak. Bitlis sosyal hayatı olmayan bir şehir ilk aylar alışmak zor oldu ama şimdi alıştım kendime cevre edindim tam yeni yeni ayak uydurmuşken başka şehre gitmek oraya alışmaya calışmak gözümde büyüyor diğer taraftan eşimin kariyeri önemli fakülteye geçmesi onun yararına eşim de karrsız.
Sivasın özelliklerinden bahseder misiniz? sosyal yaşantısı, insanları, ev fiyatları vs..
Ben kayseriliyim yabancılık cekmem diye düşünüyorum az cok benim hemsehrim olurlar ... Yinede bilmediğim yönlerini öğrenmek istiyorum
Sivasın özelliklerinden bahseder misiniz? sosyal yaşantısı, insanları, ev fiyatları vs..
Ben kayseriliyim yabancılık cekmem diye düşünüyorum az cok benim hemsehrim olurlar ... Yinede bilmediğim yönlerini öğrenmek istiyorum