Sivas Gürün

minik_mucize

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
514
62
Selam sayın kk üyeleri. Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım , yanlış yerdeyse affınızıa sığınıyorum.:KK17:
Ben Sivas'ın Gürün ilçesine atandım burası hakkında bilgisi olan, orada yaşayan birileri varsa bana
kiralık ev yada kalabileceğim yerler ve ulaşım konusunda yardımcı olabilirler mi?En Büyük KK

hayırlı olsun öncelikle anneannemler orda yaşıyor köy gibi birşey çok şehir yapılandırması yok tabiri caizse dağ başı gibi korkutmak istemem ama . Evlerde ucuz bildiğim kadarıyla

hayırlı olsun öncelikle anneannemler orda yaşıyor köy gibi birşey çok şehir yapılandırması yok tabiri caizse dağ başı gibi korkutmak istemem ama . Evlerde ucuz bildiğim kadarıyla

Pardon ama sen galiba hic koy gormemissin Gurun cok guzel bir yer ozzlikle nisandan sonra her taraf yemyesil olur dagbasiyla alakasi yok bir suru marketi var ulasimda cok kolay

Selam sayın kk üyeleri. Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım , yanlış yerdeyse affınızıa sığınıyorum.:KK17:
Ben Sivas'ın Gürün ilçesine atandım burası hakkında bilgisi olan, orada yaşayan birileri varsa bana
kiralık ev yada kalabileceğim yerler ve ulaşım konusunda yardımcı olabilirler mi?En Büyük KK

Ben yazlari gidiyorum nerden geliyorsun bilmiyorum ama kayseri veya sivas havalani 2 saat butun malatya otobusleri gecer .ev bulmak sorun olmaz okula yakin guzel evlet var ilk etapta ogretmen evinde kalip rahat bulabilirsin basarilar dilerim

Ben mühendisim. Sagolun kızlar kaloriferli ev bulabilirim dimi. Ev bulamamaktan korkuyorum.

Tabiki bulabilirsin bir suru siteler yapildi hepsi kalloferli baska detay istersen yardimci olabilirim

Güvenlık konusunda sıkıntı olmayacak siteler varmı ben yalnız kalacağım korkuyorum bıraz. Eşya alsam ucuz nereden alabilirim.Birde lojman var diyorlar bir bilgin var mı?
Çok teşekkurederım cevap yazdığınız için.

benimde annem babam gürünlü... yazları süper havası suyu..evlenmeden her yaz ordaydım.. tatillerde giderdik buarada ünv de orda okudum ben.. tüm akrabalarım orda hala...son yıllarda çok gelişti..cokgüzel evler yapıldı...marketler açıldı ..hem eminim doğasına hayran kalıcaksın..kaloriferini ev sayısı cok rahat bulursun yardımcı olabilebilecegim bîşey olursa özelden yaz lütfen..hayırlı oldun cnm

X