• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sitenin güzel bayanları yardıımmm:)

burcugur

delimavi
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
20
0
86
Balıkesir
--------------------------------------------------------------------------------

ben saçımı uzun zamandr bakr karamel alix 7.44 7.8le boyuyorum. ama artk skldım ve çook akıooo,hatta yastğm bile boya oluooo
bende şu renklere bayıldım sizce ne renk oluo ve hangi marka kullnmalıyım lütfeeeeeeennnnnn. resmleri eke koyucam lütfen yorumlarnızı ve yardımlarınızı beklyrm.:Saruboceq:

--------------------------------------------------------------------------------

ben saçımı uzun zamandr bakr karamel alix 7.44 7.8le boyuyorum. ama artk skldım ve çook akıooo,hatta yastğm bile boya oluooo
bende şu renklere bayıldım sizce ne renk oluo ve hangi marka kullnmalıyım lütfeeeeeeennnnnn. resmleri eke koyucam lütfen yorumlarnızı ve yardımlarınızı beklyrm.:Saruboceq:

birde bunlar var kızlarrr

renkler cok guzel kendı sacınında resmını koysan daha cok fıkır veren olur canım

ayy bu cvbna bile sevndm ya saol gerçkten ayşeçolluoğluopuyorumnanaktan ama kendi resmimi koysam tam anlaşılmıo işte

şu ilk resimdeki benimde cok hosuma gidiyor ama kapkara kaşlarım yüzünden boyatamıyorum :25:

Back