siteler Ankara mobilya

azel_beliz

zümrüt
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2008
245
2
96
Edirne
Ankaralı arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz?
Ankarada siteler mobilya varmış...mobilyaların hem kaliteli hemde fiyat olarak uygun olduğunu söylediler..mobilyalarımızı yenileyeceğizde ,kullannan ya da fiyat ve kalite olarak bilgisi olan var mı?bana fikir verebilir misiniz?Ankaraya gelmeyi düşünüyoruz...:uhm:

Merhaba canım ben de 1 ay önce sitelerden koltuk takımı ve yemek odası aldım.Çok kaliteli ve uygun fiyata aldım tabii sıkı bir pazarlık sonunda ve aldıktan sonra aynı takımı başka bir yerde 2 misli fiyata gördüm sana adını vereyim oraya bir bak istersen tabii siteleri iyice dolaş çünkü çok büyük bir yer ve çok fazla seçenek var aldığım yer kurtoğlu mobilya sana şimdiden kolay gelsin ve mutluluklar arkadaşım umarım istediğin gibi mobilyalar bulursun.a.s

Ankaralı arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz?
Ankarada siteler mobilya varmış...mobilyaların hem kaliteli hemde fiyat olarak uygun olduğunu söylediler..mobilyalarımızı yenileyeceğizde ,kullannan ya da fiyat ve kalite olarak bilgisi olan var mı?bana fikir verebilir misiniz?Ankaraya gelmeyi düşünüyoruz...:uhm:

Canım Ankara'da Siteler diye bir semt var ve bu semt tamamen mobilyacılara ait istediğin türden yapılmış yada yapılacak olarak sipariş verebilirsin. Ben oğlumun odasını aldım ordan tabiki piyasanın 4te 1i fiyatına. Oraya gidince 1 gününü ayıracaksın ve hepsini tek tek gezip pazarlık edeceksin.
Aslında çoğu mobilyanın malzemesi aynı ama bilinen markalar isim, kira, reklam gibi giderleri bizlerden aldıkları için daha fazla ödüyoruz onlara.:teselli:

ya biraz dolastim kk da baska konularda yazanlarda var.siteler tamamiyle kazikci piyasanin cok ustunde demisler.kimiside cok uygun diyor ya kime inanacagiz :(( bende yazin salon takimi ve genc odasi bakacagim ama bayagi vaktimi alacak bu gidisle.

Back