• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki görüntü değişikliği?

Bibibella

tek ayak cezası
Pro Üye
20 Ocak 2010
46.456
168.862
1.123
43
Sitedeki özellikle bildirim kısmındaki güncelleme kısmı sıkıştı aşağı kaydı gibi bazende arama cubuğuna kadar iniyor basılmıyor o_O farkettim ki sitedi yazılar kalınlaşmış bununla mı alakalı acaba :KK64:
Curly Curly foto attım ;)

Eklentiler

• Screenshot_20180129-195338.webp
    Screenshot_20180129-195338.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 189
Sitedeki özellikle bildirim kısmındaki güncelleme kısmı sıkıştı aşağı kaydı gibi bazende arama cubuğuna kadar iniyor basılmıyor o_O farkettim ki sitedi yazılar kalınlaşmış bununla mı alakalı acaba :KK64:
Curly Curly foto attım :KK66:
Resimli gönderim için teşkkürler ama ben kaymayı göremedim. "Bildirim kısmındaki güncelleme kısmı" neresi ?
Biraz detay verebilir misiniz.

Normalde 3 yazan yer ve 247 yazan yer daha yukardaydı ;) bazen sayfadan sayfaya geçerken araba cubuğuna kadar iniyor basılmıyor :KK64:
Ama zaten şu anda değişiklik oluyor galiba değişti o kısımlar hoş oldu :KK69:galiba profil mesajlarınada emojiler gelicek yakın zamanda dinimiz amin :KK73:

Eklentiler

• 20180130_004800.webp
    20180130_004800.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 162
Eskiden özel mesaj ve bildirim ayrı yerdeydi güzeldi şimdi ikisi bir boşluk altında birleşmiş ayrı ayrı yerlere götürüyor insanı hele açıldığında özel mesaj yazmıyor boşluğa tıklayıp buluyoruz önceden özel mesajı kimin yazığı ne zaman yazdığı görünürdü şimdi sadece mesajdaki kişiler yaziyor

Eskiden özel mesaj ve bildirim ayrı yerdeydi güzeldi şimdi ikisi bir boşluk altında birleşmiş ayrı ayrı yerlere götürüyor insanı hele açıldığında özel mesaj yazmıyor boşluğa tıklayıp buluyoruz önceden özel mesajı kimin yazığı ne zaman yazdığı görünürdü şimdi sadece mesajdaki kişiler yaziyor
Sizi de anlayamadım. Ekran görüntüsü yollarmısınız. Detaylı işaretlerseniz sevinirim.

Sizi de anlayamadım. Ekran görüntüsü yollarmısınız. Detaylı işaretlerseniz sevinirim.
Ben telefonumun dolulugundan dolayı resim atamıyorum galeri görünmüyor bende şuan üzgünüm daha detaylı anlatayım önceden benin nickim özel mesaj bildirimler ayrı ayrı oluyordu şimdi hepsi birleşmiş hem çok karışık hemde boşlukta sadece sayı yazıyor ne olduğu ancak girince belli oluyor telefondan giriyorum program yüklü değil

C509F2E2-1CE7-442E-9B4A-A09FC489816A.webp

Bende böyle görünüyor bildirim ve öm kısmı. Önce bi ara dm yazdı sonra böyle oldu bence daha iyi oldu bu şekilde.

Ben telefonumun dolulugundan dolayı resim atamıyorum galeri görünmüyor bende şuan üzgünüm daha detaylı anlatayım önceden benin nickim özel mesaj bildirimler ayrı ayrı oluyordu şimdi hepsi birleşmiş hem çok karışık hemde boşlukta sadece sayı yazıyor ne olduğu ancak girince belli oluyor telefondan giriyorum program yüklü değil
Anladım galiba,

şu anda 3 ü birleşik değil. Sadece eskiden yazı şeklinde çıkıyordu şimdi ikon şeklinde çıkıyor.
Toplamda eskiden olduğu gibi 3 bölüm var :
  1. Kullanıcı (Bir insan figürü var)
  2. Mesajlar ( Mesaj ikonu var)
  3. Bildirimler (Zil ikonu var)
Çok karışık olduğunu düşünmüyorum. Zira ikonlar eski başlıkları hatırlatıyor. Diğer bir nokta eski sırasıyla gözüküyor.

Eğer yeni bir mesajınız veya bildiriminiz var ise yanında kırmızı arkaplan içinde mesaj veya bildirim sayısı yazıyor.

Anladım galiba,

şu anda 3 ü birleşik değil. Sadece eskiden yazı şeklinde çıkıyordu şimdi ikon şeklinde çıkıyor.
Çok karışık olduğunu düşünmüyorum. Zira ikonlar eski başlıkları hatırlatıyor. Diğer bir nokta eski sırasıyla gözüküyor.

Eğer yeni bir mesajınız veya bildiriminiz var ise yanında kırmızı arkaplan içinde mesaj veya bildirim sayısı yazıyor.
Ben yeni görüntüyü beğendim hoş ve cool olmuş ikonlar ;) yazı yazmasından iyidir bide emojilee geldimi :KK73::KK73:

Anladım galiba,

Yukarda arkadaş atmış mesaj ya resimdeki şekilde değil işte bende sadece boşluk o boşlukta sadece mesela 15 yazıyor onu tıklayınca mesaj bildirim iyle görünüyor bu şekilde değil

Yukarda arkadaş atmış mesaj ya resimdeki şekilde değil işte bende sadece boşluk o boşlukta sadece mesela 15 yazıyor onu tıklayınca mesaj bildirim iyle görünüyor bu şekilde değil
Kullandığınız telefonun marka modeli ve kullandığınız browser nedir ?

Ben pek sevmedim yeni ikonları,o_O
Niye sürekli bişeyler degişiyor ki :KK51:
Alışırız umarım... :olamaz:

Başka neler degişecek acaba :süslü:

Note 5 crome dan giriyorum uc browserden giriyorum ikisini de kullanıyorum
Her iki browser da da aynı problem var mı?
Muhtemelen browser ayarlarınızla ilgili bir problem olabilir.
Browserlarınızı varsayılan ayarlara döndürmeyi deneyebilirsiniz.

Her iki browser da da aynı problem var mı?
Muhtemelen browser ayarlarınızla ilgili bir problem olabilir.
Browserlarınızı varsayılan ayarlara döndürmeyi deneyebilirsiniz.
Evet aynı problem var bir deneyim teşekkür ederim

Back
X