sitede yaşadığınız problemler bölümüne giriş yapamıyorum

asya60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
96
Yer
İzmir
evet bu bölüme giriş yapamıyorum dolayısıyla konuyu buraya açtım aynen şu şekilde bir ileti alıyorum

asya60, bu sayfaya giriş/yazma yetkiniz bulunmamaktadır.

Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir, lütfen e-posta adresinizi kontrol edip üyeliğinizi aktif ediniz. Size gelen e-postadakı linki tıkladıktan sonra yöneticilerimiz üyeliğinizi maksimum 12 saat içinde onaylayacaktır.
Üye değil iseniz Ücretsiz üyelik için tıklayınız…

ve başka birkaç bölüme daha giriş yapamıyorum bunun nedeni nedir acaba yetkililer ilgilenebilir mi?

aynısı benımde başıma geldi kontrol panelinden e-mail adresimi değiştirdim gelen maille halledersiniz

Konu ilgili başlığa taşındı.

iyide benim başka bir mail adresim yokki neden değiştirmek zorunda oluyum yetkililer bir açıklama yapabilirmi acaba?

iyide benim başka bir mail adresim yokki neden değiştirmek zorunda oluyum yetkililer bir açıklama yapabilirmi acaba?

Ana sayfanın en altında Bize Ulaşın linkinden sorununuzu anlatan bir mail atarsanız gerekli işlemler yapılacaktı. Ama şu anda bu forumda online olduğunuza göre bir sorun görünmüyor.. :44:

Ana sayfanın en altında Bize Ulaşın linkinden sorununuzu anlatan bir mail atarsanız gerekli işlemler yapılacaktı. Ama şu anda bu forumda online olduğunuza göre bir sorun görünmüyor.. :44:

buraya konuyu ben açmadım dikkat ederseniz konum buraya taşınmış.anlaşılan buradan yazıldığı için ilgilenilmeyecek ben hala buraya yeni konu aç linkine tıkladığım zaman aynı uyarıyı alıyorum gördüğünüz üzre sorun devam ediyor

Merhaba,

Şimdi tekrar deneyebilir misiniz?

Sorun mailinizle alakalı değil.
Sorun o bölüme konu açma yetkinizin olmaması ile alakalı, değişiklik yaptım şimdi deneyebilir misiniz ?

Not: Bu bölümde konular onaydan geçtikten sonra yayınlanır?

evet denedim düzelmiş çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…