• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitede uzun gifleri kullanabilmemiz mümkün olsun artık, lütfen! :(

VivaLaJuicy

KIZIM❤️
Pro Üye
Emoji Skoru
6.247
Puanlar
448
Mesela şu gif 227 kareden oluşuyor.
th_britneyspearsbreaktheic.gif

Photoscape programı ile o kareleri en fazla 12ye düşürürsek ki bazen 10a düşürmemiz gerekiyor; bu da gifin özelliğini kaybetmesine sebep verdiği için onu kullanışsız kılıyor. 227 nerde, 12 nerde düşünün. :26:

Boyut olarak da o program ile siteye uygun hale getiriyoruz zaten onda bir problem yok ama malesef çok kareden oluşunca hereket etmiyor. :((

Buna bir çözüm bulursanız harika olur.

Site yönetiminden cevap bekliyorum. :(((((

Yapılabilecek mi böyle bir şey acaba?

Son düzenleme:
Site yönetiminden cevap bekliyorum. :(((((

Yapılabilecek mi böyle bir şey acaba?

Tam olarak anlamadım ne demek istediğinizi?

Ama şunu söyliye bilirim sizin bu yukarıda eklediğiniz image ın büyüklüğ 1.5 MB
1- Bu sayfayı okuyan herkes 1.5MB fazldan indiriyor
2- 1.5 mB indirirken sn 200 K indirse ortalama sayfası 7 sn. sonra yükleniyor
3- Herkesin limitsiz interneti yok.

sonuç olarak bir sayfa sizin bu koyduğunuz gibi 3-5 tane image konsa sayfa açılışı ne kadar uzar tahmin edersiniz.

Bizden ne istediğinizi anlamamakla beraber umarım ben kendi tarafımdan derdimi anlatmışımdır.
Saygılarımla

Yukarıda verdiğim örnek kadar uzun bir gifin bu sayfalarda kullanılamaycağını biliyorum
200den fazla kareden oluşturulmuş bir gif olduğu için boyutu büyük.

Benim derdim şu: sadece en fazla 10 kareden oluşan hareketli gifleri kullanabiliyoruz, bunu 40 karelik gifler için de gerçekleştirmek istiyorum ama olmuyor.
Sitede izin verilen 10 karelik. Yani kısa gifler.

Mesela bu 16 kareden oluşan kısa bir gif ama avatar için kullanmak istediğimde hareket etmiyor.
12954.gif

Fakat bu gifin karelerinden bazılarını çıkarıp 8e indirdiğimde hareket ediyor ancak.
Böyle yapınca da görüntü bozuluyor doğal olarak.
12970.gif

Bakın bu da 31 kareden oluşan bir gif. Ve tabi ki kullanılamıyor yine.
13027.gif

Avatar topiği çok ilgi çeken takip edilen bir topik orada da konuşulmuştu, daha uzun gifleri kullanabilsek çok daha güzel olur diye. Ben de bildirmek istedim bu konudaki sıkıntıyı.

Umarım açıklayabilmişimdir.

Yukarıda verdiğim örnek kadar uzun bir gifin bu sayfalarda kullanılamaycağını biliyorum
200den fazla kareden oluşturulmuş bir gif olduğu için boyutu büyük.

Benim derdim şu: sadece en fazla 10 kareden oluşan hareketli gifleri kullanabiliyoruz, bunu 40 karelik gifler için de gerçekleştirmek istiyorum ama olmuyor.
Sitede izin verilen 10 karelik. Yani kısa gifler.

Mesela bu 16 kareden oluşan kısa bir gif ama avatar için kullanmak istediğimde hareket etmiyor.
12954.gif

Fakat bu gifin karelerinden bazılarını çıkarıp 8e indirdiğimde hareket ediyor ancak.
Böyle yapınca da görüntü bozuluyor doğal olarak.
12970.gif

Bakın bu da 31 kareden oluşan bir gif. Ve tabi ki kullanılamıyor yine.
13027.gif

Avatar topiği çok ilgi çeken takip edilen bir topik orada da konuşulmuştu, daha uzun gifleri kullanabilsek çok daha güzel olur diye. Ben de bildirmek istedim bu konudaki sıkıntıyı.

Umarım açıklayabilmişimdir.

Anladım ama yukarıda açıkladığım sebepden dolayı belli büyüklüğün üzerindeki imageları (kare sayısı ile ilgili değil, kara sayısı arttığında otomatikman dosya büyüklüğü de artıyor tabiki) avatar olarak kullanamıyorsunuz.

Saygılarımla

Hareketli resim, gif kullanmaktan bahsetmedim.
Daha uzun karelerden oluşan giflerden bahsettim zaten ben. :27::27:

Back