• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

site içini birlikte güzelleştirelim fikrileriniz kesinlikle şart

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.040
173
arkadaşlar 1 hafta önce yönetici seçildim.Eski yönetici bina için birşey yapmadığı gibi birde açık bıraktı.bende şimdi önce kapıcıyı sıkmakla başladım bir görev tanımı verdim çünkü biraz lay lay lomdu baya bi gevşeklik vardı yani.aidatlar da aynı adam vermeyene sonra alırım diye insanları rahata alıştırmış slaayan sallayana bankadan hesap açtırıcam kimseyle aidat problemi yaşamak istemiyorum oraya yatırsın herkes 1 haftadır herşey normal kapıcı adına ama bina içi bahçe düzeni yada site içinde değişik şeyler üretmem lazım önümüz bayram insanlar bina içine girince değişiklikler hissetsin birde ilk bayan yönetici benim 20 yıl sonra bayan gücü görsünler biraz

Son düzenleme:
Madem boyanız yapıldı, binada tamir edilecek olan yerleri elden geçirebilirsiniz. Mesela merdiven ışıkları, asansör, apartman bodrum katının temizlenmesi gibi...

Bina girişine çim ve çiçek ektirebilirsiniz. Yine girişe şık aydınlatmalar koydurabilirsiniz. Ve kesinlikle apartman girişine otomatik çalışan şu oda parfümlerinden koyabilirsiniz. Binaya girenleri hoş koku etkiler..

Görevini bu kadar benimsemiş olman ne kadar güzel, başarılar dilerim cnm:16::54:

Madem boyanız yapıldı, binada tamir edilecek olan yerleri elden geçirebilirsiniz. Mesela merdiven ışıkları, asansör, apartman bodrum katının temizlenmesi gibi...

Bina girişine çim ve çiçek ektirebilirsiniz. Yine girişe şık aydınlatmalar koydurabilirsiniz. Ve kesinlikle apartman girişine otomatik çalışan şu oda parfümlerinden koyabilirsiniz. Binaya girenleri hoş koku etkiler..

Görevini bu kadar benimsemiş olman ne kadar güzel, başarılar dilerim cnm:16::54:

teşekkür ederim tatlım oda kokusu süper fikir ama bahçe için baharımı beklesem

giriş kapısının iki yanına uzun yapma çiçeklerden koyabailirsin iç kısma geleni güzel bi şekilde karşılasın die duvara insanları bilinçlendirici posterler asabilirsin....
pano yaptırabilirsin istek ve şikayet kustusu yapabilirsin:)

Back
X