- Konu Sahibi CerenliYagmur
merhaba arkadaşlar benim sorunum o kadar büyükki .. evlenmeden önce idrar yollarından rahatsızlandım yani sistit olmuştum ama düğün telaşında onunla uğraıp dr a gitmedim evlendiğim günün ertesi günü müthiş bi sancıyla tuvalete gitiim idrarım sadece kandı ve öyle boşalıyorduki inanılmaz korktum o günden sonra 2 yıl belirli aralıklarla tedavi gördüm sürekli yanma ağrı sızı tuvalete gidiyorum ama gelen bişey yok bekliyorum sadece acı ve sancı sancılar asla uyutmuyor verdiği huzursuzlukla acilde serum vs. en sonunda bi prof.dr gittim böbreğimde de mercimek büyüklüğünde taş çıktı idrar yollarım için tahliler filimler çekildi fakat herşey temizdi sistoskopi yapalım dedi idrar torbanı o şekilde görebilirm, idrar yaptımız yerden bi telle girilecek içine ilaç vercek ve idrar keseme yani mesaneme bakıcaktı eğer yara varsa yakıcaktı .. 10 dakikalık operasyon 1,5 saat sürüyor çıktığımdaki ağrı ve acıyı size kelimelerle anlatmam mümkün değil çıldırmıştım beni uyandırdıklarında sanki idrarım var ve ben yapamıyorum inanılmazdı neyse iğneler falan ağrıyı dindirdiler..ve idrar kesem sırf yaraymış onu yakmışlar temizlemişler parça aldılar vs. 5 ay hiç bir sorun yaşamadım kontrole gittiM hafif sancılarım vardı ama bu defa farklıydı idrarımı zaten çok tutamam bir damlası rahatsız eder hemen koşarım bu defa inanılmaz bi huzursuzluk sızı oluyor o bölgede idarra rengim yine eskiye döndü yeşilimsi koyu sarı sanki soğan kokuyor tekrar sistoskopi yapalım dedi içinde göremediğimiz yaralar kalmış olabilir onları tekrar temizleyelim ..yılda iki defa sonra birer kez oluyormuş tanı amaçlı yapılan bişey çok anlattım ama neolur olan varsa bana yazsın tekrar olayımmı hamile kalmayı düşünüyorum o zaman inanlımza olur sancısı bıktım 3 senedir bitmiyor ve biliyorum ömür boyu benimle yaşayacak .. tekrar olursam o acıya o sontaya nasıl dayanacam ..çook dikkat ediyorum eskiden kendime bakmamamın cezasını çekiyorum çok hassa bi bünyem var artık herşeye dikkat ediyorum am tekrarlaması eskisi gibi olmasa canımı sıkıyor..herkese şimdiden geçmiş olsun sormak istediğiniz bişey olursa artık araştırmaktan baya bilgi sahibi oldum:)