Sistiti nasıl geçireceğim

ben de kurtulamıyorum sististen gece on kere vc ye gidiyorum sıcak su torbası işe yarıyor biraz ama gene oluyor...kasıklarda ağrı baskı hissi

kızlar konu sahibi benim şimdi bide ben söliim :) doktorun verdiği ilaçalrı kullandım işe yaradı hergün olmasada su içmeye başladım fazla fazla.genital temizliğimide önden arkaya yapmaya alıştım.şimdilik bi sıkıntı yok bakalım.Allah hepinizin yardımcısı olsun :/

Mutlaka kaynamış suya elma sirkesi koyup buharına oturun bir kaç dakika en azından sızlamasını azaltıyor biraz bir de bol su içmek ve sıcak ayaklar tabi ki...
Bende de kronikleşti artık yılda 2 kere falan yaşıyorum ve hemen dr a koşuyorum maalesef..
Verdiği antibiyotikler de mantar yapıyor bende iice delleniyorum...

haftasonu banada sistit teşhisi konuldu ama ilk kez oldu
şu sıralar havalar soğuk ayaklarım üşüdü ondan oldu die düşünüyorum
inşallah tekrarlamaz söylediğiniz şeylere dikkat ediem bende

sistit için kürler varmış onlardan deneyen ve fayda gören var mı hiç ?

bir arkadaşımda sistit vardı ondan duymuştum ısırgan otu çayı ister kuru ister taze sık sık yapıp içiyordu iyi geldiğini söylüyordu dene istersen..

bendede su içmeyince hemen oluveriyor booll suu birde pyeloseptil al oda idrar yolu antiseptiği yani geri senin ihtiyacın kalmamış ama çooook geçmiş olsun:)

bu sistit ne beter birsey..bana bikere oldu ilerledi ve bobreklerime feci sekilde agrı vurmaya baslamıstı dayanılmaz birseydi doktorun verdigi ilacı kullanınca gecti..iccamasırının ıslak kalmaması hava aldıran kıyafetler giyinilmesi bol su ayakları sıcak tutmak gerekiyor

bende 2 3 yıldır çekiorum sistiti kullanmadıgım ilaçlar kalmadı sonra gittiğim bi dr böbreklerden şüphelendi temiz çıktı çok şükür ürispas die bi ilaç verdi anında kesiyor sıkıntım yok şuanda çok şükür

vallaaa ben evlendigimden beri çekiyorum bunu ama bi kaç gün sürüp bitiyordu.. takiiii 3 ay öncesine kdr okdr agrım olduki delirmek üzereydim acaip bi yanma tarif bile edemiyorummm ne oturabiliyordum ne yürüyebiliyordum.. neyse ben acilen doktora gittim bana baya bi ilaç verdi çok şükür ondan sonra olmadı.. inş olmas kötü valla

benim de sislit şikayetim var geçen yıl şiddetli olarak yaşadım fitil kullandım ağtı geçti sadece üşüttüğüm zaman ağrı yapıyordu şu aralar kendimi sıcak tuttuğumdan geçti diye düşünüyordum ama doktora gittiğimde hala bol enfeksiyon olduğunu söyledi acaba hamile kalmama engel olur mu böyle bir durum yaşayan var mı?

hamile kalmamda bir sıkıntı yaratır mı acaba? doktora sormayı unuttum

Back