sistit

aynen yaa geçen ay kasık ağrısı vardı yine bende heveslenmiştim hamişimdir diye ama sistte yaparmış çok baskı var kasıklarmda

surekli idrarın varmıs gibi hissedersin ve yaptıktan sonra rahatlama hissedemezsin bu tarz belirtiler varsa saglık ocagına falan git hemen idrar testi yapıp ilac yazıyor doktor ilerlemesin cok rahatsız edici oluyor

Son düzenleme:
ben de bir kere gecirmistim
surekli wc istegi 5 dkda bir, ve idrar yaparken siddetli agri yanma, arkasindan birkac damla kan.,,korkunctu yaa
bol bol su icince kolay atlatiliyor,2 gunde geciyor genelde
ama cok ilerlemesin dye doktora gostermekte fayda var , ilac kullanmak iyidir yoksa tuplere zarar vermesin

surekli idrarın varmıs gibi hissedersin ve yaptıktan sonra rahatlama hissedemezsin bu tarz belirtiler varsa saglık ocagına falan git hemen idrar testi yapıp ilac yazıyor doktor ilerlemesin cok rahatsız edici oluyor

idarar testi yaptırdım mikrop falan çıkmadı aynı o dediklerinden oluyor.şimdi hamilelik düüşündüğüm için antibiyotikte içemiyorum.oruç tutuyorum akşama kadar susuz kalınca tam akşam ezanına yakın tuvalete gittiğimde çok acı oluyor.bu sefer sahura kadar hiç durmadan su içiyorum 3 litre.bu seferde sabaha kadar rahat bırakmıo beni napacağımı şaşırdım

Aman kızlar dikkat edin 2 gün çektim ben inanılmaz bı ağrı ve idrarım tamamen kan seklinde geliyo acillik oldum ağla ağla bittim. Doktor ilaç verdi ve alır almaz etkisini gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…