Sistit

_Zebos_

TEK DİL,TEK BAYRAK...
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
15.448
91
206
Diğer
Bu belaya bir kez yakalanan bir daha kurtulamaz. Klozet koltuğunuz,sıcak su torbası kankanız olur

Daha önce sorunsuz şeyettiğiniz günleri özlemle anarsınız o güzel sese hasret kalır kulaklarınız

Turkcelin bedava msjlarını klozet üzerinde beklerken harcatır

Yabanmersini,maydonoz suyu gibi şeyleri içer durursunuz,verilen ilaçlar hayattan bezdirir insanı

Kucağımda sıcak su torbasıyla yazdırıyor bana bu satırları:2:

Bu geri zekali,aptal,sersem,bulasik hastaligi benden iyi hiiiiiiiic kimse bilemez inanin6 yil cektim nerdeyse hergün diyebilirim iki gün iyiysem ücüncü günü mutlaka agrim olurdu agrida öyle böyle degil aglatirdi yani beni ki ben aciya oldukca dayanikliyimdir,günlük hayatimi,isimi,sex hayatimi mahfetti pislik yaratik,bulastimi gitmekte bilmiyo ürologla arkadas olmustum yani her iki günde bir ondaydim,elimde plastik bardak icinde cisiminsan tuvalete gidicek diye korkarmi yaaa ben korkuyodum valla:18:denemedigim ilac, antibiyotik,bagisiklik güclendirici,kaynatmadigim su kalmadi sonuc hep husraniki yil hergün antibiotik aldim tabi alirken bi sorun yok dr artik yavas yavas keselim dedi ve inanin iki gün sonra eski siddetiyle geri dondü yani iki yilda mahfolmus böbreklerime.cigerimemi yanayim yoksa cektigim acilaramien sonunda dr bana bi igne tavsiye etti daha dogrusu bi asi birer hafta arayla üc tane oldum grip asisi gibi bisey yani bir yil rahat ettim bir yil sonrasi yine tazeletmek gerekiyo agrim sizim gecincede hamile kaldim zaten hamileykende bir iki kere oldum ama o kadar siddetli degildi ve oglum dogdu suan iki yasinda inanmiycaksiniz mucize gibi ama ben oglum dogdugundan beri daha bir kerecik oldumyani size tavsiyem evliyseniz dogurun ve bu pis hastaliktan kurtulunhepinize agrisiz sizisiz günler diliyorum

Dudi, ben artık hayattan bezdim. Psikolojim bozulmak üzere. Evliliğim zarar görüyor.
Nedir o o aşının adı, bir şekilde öğrenebilir misin? Çok teşekkürler.

Zebos merhaba,
Çözüme ulaştırabildin mi? Halen devam ediyor mu? Kendini korumak için neler yapıyorsun?

Çok lanet bi hastalık. Regl sancısı yetmiyormuş gibi Sistit diye bi bela da vardır şu dünyada. Günde en a15 kez ç.şe götürtür bu hastalık.. Şimdiden geçmişler ola...

galiba bu aşı türkiyede yok..bende yıllar önce yaptırmıştım..yurt dışında bayağı etkisi oluyor..ilk önce haftalık..daha sonra 6 ay sonra..sonra yılda bir..bir 15 yıl kadar olmuştum..yine idrar yolu oluyorsun fakat sık olmuyor..türkiyede olup olmadığını araştır istersen..ilacın ismini biliyorum..ama buraya yazmak yasak galiba..istersen özele yazabilirim canım..geçmiş olsun..

Sistit : evlendikten sonra ilk defa yasadigim, esime telefonda aglaya aglaya ben dr.a gidiyorum diyip altima kacirdigim hatta kacirmanin otesinde saldigim icin dr.a gitme sebebini bir turlu soyleyemedigim hastalik.
Sistit 2 : ( esime gore de tanimi budur muhtemelen)
iliskiye girmek istediginde mutlaka dus almasini gerektiren iliskiden sogutan, normal zamanda da klozet temizligine iki kere dikkat etmesini gerektiren meret , illet

of oooff arkadaşlar 4 ay olca bende çekiyorum bu illeti en kötüsü vücuduma verdiği zarar yetmiyor gibi pskolojimide mahverdiyor bebek istiyorum bu illet hamileliğe engel diye düşünüyorum ne olcamben böyle adetin 3.günü estradiol hormonuna baktırcam bu illeti çekenler sizede tavsiyem b hormona baktırın düşük olması neticesinde bu sorun yaşanabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…