Bu geri zekali,aptal,sersem,bulasik hastaligi benden iyi hiiiiiiiic kimse bilemez inanin6 yil cektim nerdeyse hergün diyebilirim iki gün iyiysem ücüncü günü mutlaka agrim olurdu agrida öyle böyle degil aglatirdi yani beni ki ben aciya oldukca dayanikliyimdir,günlük hayatimi,isimi,sex hayatimi mahfetti pislik yaratik,bulastimi gitmekte bilmiyo ürologla arkadas olmustum yani her iki günde bir ondaydim,elimde plastik bardak icinde cisim insan tuvalete gidicek diye korkarmi yaaa ben korkuyodum valla:18:denemedigim ilac, antibiyotik,bagisiklik güclendirici,kaynatmadigim su kalmadi sonuc hep husran iki yil hergün antibiotik aldim tabi alirken bi sorun yok dr artik yavas yavas keselim dedi ve inanin iki gün sonra eski siddetiyle geri dondü yani iki yilda mahfolmus böbreklerime.cigerimemi yanayim yoksa cektigim acilarami en sonunda dr bana bi igne tavsiye etti daha dogrusu bi asi birer hafta arayla üc tane oldum grip asisi gibi bisey yani bir yil rahat ettim bir yil sonrasi yine tazeletmek gerekiyo agrim sizim gecincede hamile kaldim zaten hamileykende bir iki kere oldum ama o kadar siddetli degildi ve oglum dogdu suan iki yasinda inanmiycaksiniz mucize gibi ama ben oglum dogdugundan beri daha bir kerecik oldum yani size tavsiyem evliyseniz dogurun ve bu pis hastaliktan kurtulun hepinize agrisiz sizisiz günler diliyorum
Bu belaya bir kez yakalanan bir daha kurtulamaz. Klozet koltuğunuz,sıcak su torbası kankanız olur
Daha önce sorunsuz şeyettiğiniz günleri özlemle anarsınızo güzel sese hasret kalır kulaklarınız
Turkcelin bedava msjlarını klozet üzerinde beklerken harcatır
Yabanmersini,maydonoz suyu gibi şeyleri içer durursunuz,verilen ilaçlar hayattan bezdirir insanı
Kucağımda sıcak su torbasıyla yazdırıyor bana bu satırları:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?