canım her şeyden önce sana şunu söylemek isterim ki 9 ay kısa bir süre. her ay sağlıklı bir çiftin bile %20 şansı var doğru yumurtlama zamanını tutturman kaydıyla bence kendini çok üzüyorsun ben 2 yıl denedim bende de arada sistit oluyordu gayet normal sistit. bütün kadınlar yaşıyor ama sistit de hamileliğe engel bir durum.slm canlarım beni belk hatırlayan olur içinizden... burda tam tamına 9 ay duygularımı paylaştım 9 denememdede hamile kalamadım !! bu denediğim süre içindede ara ara idrar yolu enfeksiyonu oldum hatta sık sık desem yeridir olmamak için elimden geleni yapsamda tam olarak atlatamadım,aklıma bu yüzden kalamamak baştan hiç gelmedi bi ara iğne vuruldum haplarımı zaten içemedim bir sürü enfeksiyon haplarım açılmadan duruyor...ve son 2 aydır korunuyorm çünkü o 9 ay çok yıprandm bu ayda adetime 1 hafta kaldı korunmuş olduğum için bi düşüncem yok... bundan bir hafta önce ağrı ile dr a gittim hem idrar yolu enfeksiyonu hemde mantar tedavsi görüyorum yine idrar tahlilimde iltihapolduğu çıktı şuan bayağı etkili iğneler kullanıyorm bunun yanında ilaç tedavimde bırakmadan düzenli içiyorum...kızlar böyle sistit yada idrar y.e geçirdiği için kalamayan varmı aranızda bu sebep ne derece kalmayı etkiler..önümüzde ay kısmetse tedavim bitmiş olucak hatta iğnem 1 tane kaldı...sonucum olumu çıkarsa önümüzdeki ay kısmetse tekrar denemeye başlamak istiyorum ne olur bi fikir verin kızlarrr:çok üzgünüm: