sistit yada idrar y.e. sebebiyle hamile kalamayan varm ?bunu yaanyan varsa yardm..

asya23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
546
5
slm canlarım beni belk hatırlayan olur içinizden... burda tam tamına 9 ay duygularımı paylaştım 9 denememdede hamile kalamadım !! bu denediğim süre içindede ara ara idrar yolu enfeksiyonu oldum hatta sık sık desem yeridir olmamak için elimden geleni yapsamda tam olarak atlatamadım,aklıma bu yüzden kalamamak baştan hiç gelmedi bi ara iğne vuruldum haplarımı zaten içemedim bir sürü enfeksiyon haplarım açılmadan duruyor...ve son 2 aydır korunuyorm çünkü o 9 ay çok yıprandm bu ayda adetime 1 hafta kaldı korunmuş olduğum için bi düşüncem yok... bundan bir hafta önce ağrı ile dr a gittim hem idrar yolu enfeksiyonu hemde mantar tedavsi görüyorum yine idrar tahlilimde iltihapolduğu çıktı şuan bayağı etkili iğneler kullanıyorm bunun yanında ilaç tedavimde bırakmadan düzenli içiyorum...kızlar böyle sistit yada idrar y.e geçirdiği için kalamayan varmı aranızda bu sebep ne derece kalmayı etkiler..önümüzde ay kısmetse tedavim bitmiş olucak hatta iğnem 1 tane kaldı...sonucum olumu çıkarsa önümüzdeki ay kısmetse tekrar denemeye başlamak istiyorum ne olur bi fikir verin kızlarrr:çok üzgünüm:

kızlarrrr hiç bişy yazmamışınızz sanırım koca sitede bi bunu yaşayan benim....bnm merak ettiğim bendede bu sorun vardı tedavi oldum hamile kaldm yada dr um dedi bu yüzden kalamıyormuşum gibi vs. bunu yaşayan yok sanırım en iyisi birebir bişyleri kendim dr a sormam....kusura bakmayın kızlar bnm olayım sık karşılaşılan bişy deil anladığm kadarıyla samanlıkta iğne arar gibi oldu :KK43:((

canım bende geçen kış üst üste 6 kez sistit oldum fakat hamile kalmıştım ama çok zor bir rahatsızlık başladımı kurtulmak zor oluyor ben monurol diye bir ilaç kullanmıştım antibiyotk alamıyordum alerjimden dolayı allaha şükür bu kış olmadı çünkü kendimi çok sıcak tuttm ve güneş gören eve taşındık benim sistitim çokileri boyuttaydı kan geliyordu ve ateşleniyordum sürekli allah yardımcın olsun arkadaşımdada iltahap var fitil antibiyotik tedavisine başladı.sana tavsiyaem vajinanı çok kuru tutman tedavi süresince eşinle birlikte olmaman çünk hemen nüksediyor eğer birlikte olursan hemen duş alıp temzlen,kendini çok scak tut özellikle ayaklarını suya sokmamaya çalış ve günde 2 kez çamaşır değiştir canım geçmiş olsun

canım benim seni çok iyi anlıyorum güzelim,aynı şeyleri bende yaşadım çünkü,geçmek bilmeyen sistit.Bildiğim kadarıyla hamile kalmaya engel değil cnm ama bu halde kalınca düşüğe neden olabiliyormuş,zaten ilaç da kullanmak zorunda oluyorsun,bence bekle biraz güzelim,ben ilaçlarım ve iğnelerim bittikten hemen sonra hamile kalmışım beklemiyordum bile ama 6 haftalıkken düşük yaptım,çok üüzldüm,umarım herşey yolunda gider cnm senin

Ben evlendim evleneli sistit'den ve mantardan kurtulamadım. Hamileliğimin başından beri öyle... Zinnat isimli antibiotiği kullandım bir de suya katılarak içilen purinol efervesan ile mantar kremleri ve fitili ile sürekli tedavim devam etti. ediyor da evet düşüğe neden olabiliyor çünkü baskı yapıyor. Ancak hamile kalmaya engel olduğunu sanmıyorum. Sistit ve enfeksiyonun en iyi tedavisi su .... kendini zorla gerekirse kus. ama su iç.

sağolun kızlarr... iğnelerim bitti perşembe dr a gidicem...internettede okudum hamile kalmaya engel olmayablir ama buhalde boşalma durumunda sperm uzun süre canlı kalamıyormuş çünkü canlı yumurtaya gitmesi için rahime yani belli bir yol kat etmesi gerekiyor ondada enfeksiyon varsa onla karşılaştığında ölüyorlarmışş bu şekilde okudum sizinde yorumlarınız için çok tşkler perşembe dr a da sorucam bol bol suda içiyorum ben bide zimaks diye bi ilaç kullanıyorm bide fungan içinde iki tane olandan 1 hafta araylaiçiliyor bugun 2.sini içicem inş. atlatmışımdır

Canim yazali 1 ayi gecmis ne durumdasin bilmiyorum ama sana kendi hikayei anlatayim 4 yil boyunca bu manyak pislikkötükedihüsohastaligi cektim kullanmadigim antibiyotik agri kesici denemedigim yol kalmadi en sonunda bi asi yaptirdim bir yil kadar once tam bir yil doldugunda yine basladi tekrar yenilettim.Ama cok sukur ki bu asi fayda ediyo inan icat edene yatip kalkip dua ediyorum.Yani demek istedigim bu hastaliktan benim kadar ceken yoktur sanirim ve suan hamileyim ve umarim hamileligim boyuncada bu sebebten dolayi bi sorun yasamam ve dilerim ki sende bu duyguyu tadarsin canim,icini ferah tut a.s.

kızlar aynı dert bendede var.4 aydır korunmuyorum.bu ay doktora gittim ve enfeksiyon için bana fitil ve antibiyotki verdi.ben bu ayki adetimi bekliyorum eğer olursam öbür ay bu ilaçları kullanıcam.size sorum şu sizce bu ilaçları kullandığım ay korunmalımıyım olası hamilelikte bi sorun çıkarmı?bilgilerinizi yazın lütfenn

slm canlarım beni belk hatırlayan olur içinizden... burda tam tamına 9 ay duygularımı paylaştım 9 denememdede hamile kalamadım !! bu denediğim süre içindede ara ara idrar yolu enfeksiyonu oldum hatta sık sık desem yeridir olmamak için elimden geleni yapsamda tam olarak atlatamadım,aklıma bu yüzden kalamamak baştan hiç gelmedi bi ara iğne vuruldum haplarımı zaten içemedim bir sürü enfeksiyon haplarım açılmadan duruyor...ve son 2 aydır korunuyorm çünkü o 9 ay çok yıprandm bu ayda adetime 1 hafta kaldı korunmuş olduğum için bi düşüncem yok... bundan bir hafta önce ağrı ile dr a gittim hem idrar yolu enfeksiyonu hemde mantar tedavsi görüyorum yine idrar tahlilimde iltihapolduğu çıktı şuan bayağı etkili iğneler kullanıyorm bunun yanında ilaç tedavimde bırakmadan düzenli içiyorum...kızlar böyle sistit yada idrar y.e geçirdiği için kalamayan varmı aranızda bu sebep ne derece kalmayı etkiler..önümüzde ay kısmetse tedavim bitmiş olucak hatta iğnem 1 tane kaldı...sonucum olumu çıkarsa önümüzdeki ay kısmetse tekrar denemeye başlamak istiyorum ne olur bi fikir verin kızlarrr:çok üzgünüm:
canım her şeyden önce sana şunu söylemek isterim ki 9 ay kısa bir süre. her ay sağlıklı bir çiftin bile %20 şansı var doğru yumurtlama zamanını tutturman kaydıyla bence kendini çok üzüyorsun ben 2 yıl denedim bende de arada sistit oluyordu gayet normal sistit. bütün kadınlar yaşıyor ama sistit de hamileliğe engel bir durum.
şimdi sana önerim şu arkadaşım:
soğan kürünü uygula... ilaçlar bir yere kadar etkiliyor sonra bir daha sistit oluyorsun en iyisi doğal tedaviler. hem o arada hamile kalsan da bir zararı olmuyor korunmana da gerek kalmıyor böylece.
ben soğan kürünü uyguladıktan 2 ay sonra kadar hamiş kaldım. eşime de keçiboynuzu kürü uyguladım herhangi bir sorunu yoktu ama olsun.

sonra ilişki esnasında ayaklarımı duvara dayadım sonrasında da 20 dk duvara dayadım sonra sağa dönüp cenin pozisyonunda 3-4 saat yattım hiç kalkmadım bunu denediğim ilk ay hamile kaldım. bu yöntemi bana söyleyen kadına doktorlar asla çocuğun olmaz demişler ama kadın bu yöntemi bir kez denemiş ve hamile kalmış.
moralini bozma... ben de yaşadım aynı şeyleri... bir sorun da yoktu. doktorun biri yok bir tüpün tıkalı aşılama yapılcak filan dedi. ama bir daha doktora filan gitmedim. doğal yollarla hamiş kaldım ve ben şu anda 15 haftalık hamileyim:) darısı başınıza hanımlar.

mrb bende 3buçuk aylık evliyim evlendiğim ilk ay sistit oldum purinol ve antibiyotik kullandım ve aynı ay içerisinde hamile kaldım şuan 8+3 haftalık hamileyim ve 1 hfta oldu sistit tekrarladı ilaçta kullnamıyorum bebek var sizce sistitin bebeğime zararı olurmu düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim...

X