- Konu Sahibi Revolucion
-
ANTİKACIM SENİN GİBİ BENDE BU DERTTEN (DERTTEN DİCEM ÇÜNKÜ GEÇMİO)VILLARDIR ÇEKİORUM CANIM.NELER VAPTIM NE DOKTORLARA GİTTİM OLMUOR.BİR TÜRLÜ GEÇİREMİORUM.EN SON GİTTİĞİM ÜROLOG BANA SİSTOSKOBİ VAPTI ANCAK BU ŞEKİLDE GÖREBİLİRİZ MESANEVİ DEDİ ÇÜNKÜ BENİM TAHLİLLERDE (İDRAR TAHLİLİM VE İDRAR KÜLTÜRÜM) TEMİZ ÇIKIORDU.VANMAM HİÇ GEÇMEDİĞİ İÇİN DOKTOR OZAMAN MESANEDE SORUN VARDIR DEDİ VE SİSTOSKOBİ VAPILDI.MEĞER BENİM İDRAR TORBAM İLTAHAPTAN TIKANMIŞ İLTAHAP ORAVI RESMEN KİREÇLENDİRMİŞ VE İDRAR VOLLARIMDA TIKANIKLIK OLUŞMUŞ VE DARALMA BUNU GEÇİRMEK İÇİN 2 AV SÜREKLİ GİTTİM İNCE KALIN OTA BOV OLMAK ÜZERE BÜSSÜRÜ ÇUBUKLA İDRAR DELİĞİMDEN İÇERİ SOKARAK TIKANIKLIĞI AÇMAK İÇİN UĞRAŞTI DOKTORUM.ÇUBUKLAR İÇERİDE DURUKEN MESANEME İNCE 1 BORUVLA GİDİLİP ÜZERİNE O BORUDAN ANTİBİVOTİK UVGULANDI 2 AV TEDAVİM SIRASINDA ÇOK ACI ÇEKTİM TEDAVİ ÇIKIŞINDA OTURCAK VER BULAMIODUM ACIDAN BERBATTI .OKADAR ACI ÇEKMEME RAĞMEN KEŞKE GEÇSEVDİ HALA ACIM VAR BİRTÜRLÜ TAM OLARAK GEÇMİOR.AMA TEKRAR GİDİP KONTROL OLMAVA BİLE KORKUVORUM AVNI ŞEVLERİ TEKRAR VAPARMI DOKTORUM DİVE BEN BUNLA VAŞAMAVA ÇALIŞIORUM ACI AMA GERÇEK BU HASTALIĞIMA ALIŞMAK ZORUNDAIM GEÇMİO ÇÜNKÜ.AMA DOKTORUMUN OZAMANLAR BANA TAVSİVESİ BOL BOL SU İÇ SIVI TÜKET TUTMA HEMEN VAP AVAKLARINI ÜŞÜTME SICAK TUT TERLİKSİ EVDE DOLAŞMA.BUNLARI VAPIORUM ÇOK SU İÇTİĞİM GÜNLER ÇOK SIK ÇIKIVORUM VE ACIM BİRAZ DAHA AZ OLUOR .AH AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ANNEMİ KÜÇÜKKEN HİÇ DİNLEMEDİM Kİ HİÇ KORUMADIM KENDİMİ TERLİKSİZ DOLAŞMA,AKLET GİVMEME(KIŞIN BİLE)TUVALETİM GELDİĞİNDE SIKIP TUTMAK HEMEN VAPMAMAK HEPSİNİ KAFASIZCA VAPTIM SONUÇ ANNEMİM SÖZÜNE GELDİM HASTA OLDUM MÜZMİN BİR HASTALIK HEMDE HİÇ GEÇMİO NEVSE ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR EN AZINDAN ÖLDÜRÜCÜ DEĞİL (UMARIM) KENDİNE İİ BAK KAFANI ŞİŞİRDİM ONUN İÇİNDE KUSURA BAKMA :çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar
bu konuyu görür görmez sizlere başımdan gecen sistit hikayemi ve nasıl bulup tedavi ettiğimi anlatıcam. 6 yıl böyunca gitmediğim doktor çekilmeyen film kalmamıştı. kültürde üreme çıkıp sonucuna göre ilaç içiyordum. 1 ay iyi isem 1 ayın sonunda mutlaka hastalanıyordum.
Neyse uzatmayalım gecenlerde internette tesadüfen cinsel yolla bulaşan hastalıklar gözüme çarptı.
bu sayfamıydı bilmiyorum ama bu sayfadada açıklayıcı bilgi mevcut.
ve dokturumuza Klamidya bakterisi testiyle bel soğukluğuna yol açan gonagog ( böylemi yazılıyor bilmiyorum ama böyle okunuyor) bakteri testini yaptırmak istediğimizi söylediğimiz zaman böyle bişeyin mümkün olmadığını ama çok istiyorsak tahlil yaptıracağını söyleyerek tahlil isteminde bulundu. idrarda Klamidya ve idrarda boyama yoluyla iki test yapıldı( fiyatlarıda çok ucuz)ve sonuç ne çıktı biliyormusunuz eşimde gonagog bakterisi. hiç gerek yok diyen doktorumuz sonuçu eline aldığında söylediği kelimeyi aynen söylüyorum " yok artık". Eşim 1 hafta antibiyotik tedavisi sonunda düzeldi(eşimde hiç bir belirtisi yoktu) ve doktorumuzda belkide herşeyin sebebi buydu iyileşmiş olabilirsin dedi. yaklaşık 5 aydır hiç hastalanmadım. bu idrar yolu enfeksiyonu ile savaşanlar için umarım benim hikayem bir yol gösterir. İçtiğim onca ilaç harcadığımız tonla para hepsi bosunaymış üstelik ta ilk başında 6 yıl önce cinsel yolla bulaşan bir hastalık olup olamayacağınıda her gittiğimiz doktora söylememize rağmen mümkün değil dendi. Keşke baştan bu basit test yapılsaydı.
Bu arada bu klamidya ve gonagog bakterileri bayanlara daha çok kadın ve erkeğin ortak kullandığı umumi tuvaletlerden geçermiş.
Neyse çok uzattım umarım faydası olur Allah herkesi bu dertten kurtarsın.
mrh herkese.bende malesef aynı sorunlarla muzdaribim.birçok üroloji dr gittim.olay psikolojik deyip depresyon ilacı veriyorlar.banada sistoskopi yapıldı kültürdede birşey çıkmıyor. ağrı ile birlikte oluyor doğumdan beter bir ağrı yanma ve sık sık tuvalete gitmek.birkaç defa mesanem sondaile yıkandı ama aynı bana drlar sakın mesanenden amaliyat yapmak isterlerse sakın olma dediler durum daha vahimleşirmiş.bir gün iyiysem başka gün kötü oluyorum.yarası olup yakıran arkadaşımız şu an iyimi acaba
arkadaşlar bu aralar havalar serin ya bende yine yanma ve sızlama başladı bu yanmayı nasıl geçirebilirim?bide ben bu yanmanın mantarmı yoksa sistitmi olduğunu bir türlü anlayamadım..sempatiksalakcinni
slm kızlar en son bende bu hastalıktan ötürü acile kaldırıldım şiddetli bulantı ve kusma yaptı :gitme: doktorum agır bi antibiyotik verdi onu kullandım ama şimdi yine azıcık üşütsem sistit tekrarlıyo :gitme: artık ne yapacagımı bilmiyorum doktora da gidesim gelmiyo bol bol su içip gecmesini bekleyecem :sinifsinif:
Büyük geçmiş olsun. Acile kaldırılacak kadar kötü yaptığını bilmiyordum. Ben de ilk evlendiğim zamanlarda yaşadım ve önceki sayfalarda yazdığım doğal çözümle kurtuldum bir daha da tekrarlamadı.
Kantaron ve altınotu karışımını demleyin,günde 3-4 fincan için. Bir ay devam ettirirseniz faydasını görürsünüz. Yumurtalıklara da bulaşıyor enfeksiyonlmaz: 2 antibiyotik ve iğne tedavisiyle kurtulamadığım enfeksiyonlarla bu çay sayesinde kurtuldum. (Yumurtalık ve idarar yolları) Benim bünyem senelerdir abtibiyotiği kabul etmiyor. Ayrıca antibiyotik kullanımı sonrası mantar oluşabiliyor. lmaz: Benim son aylarda azalmış da olsa senelerdir geçmek bilmyen mantar sorunum var. Umarım alacağım takviyelerle 1-2 ay içinde buna da son vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?