- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
Alla yatiyom. Cocuklarda uyuyor. Varsin iste kalsin nolcakkiKalkma zaten. Napcan kalkipta yat sıcak yatağında
Niye giii. Neyin var. Sistalarin uykusuz gecesiydi dün demek kiNe kötü geceydi yaaa
Derin dalamadım hiç
Yarım saate bi uyandımm
GunaydinNe kötü geceydi yaaa
Derin dalamadım hiç
Yarım saate bi uyandımm
Iyi ben cunki daha hiç kapatamadım ahahaha uykumda yok şansa bakbiz bildigin şansa yaşıyoruz ya. Eksi 20 hatırlıyorum. Araba çalışmıyordu ahahah
Yav amaaan hazır çocuklar uyuyorken yat yaa işler sonra yapilir. Ne işin var seninde hergun hergunAlla yatiyom. Cocuklarda uyuyor. Varsin iste kalsin nolcakki
Niye giii. Neyin var. Sistalarin uykusuz gecesiydi dün demek ki
Gunaydin
Benimde dun gece olmustu boyle
Kazen carpti dun ondanNiye giii. Neyin var. Sistalarin uykusuz gecesiydi dün demek ki
Alla yatiyom. Cocuklarda uyuyor. Varsin iste kalsin nolcakki
Zavalli blackÖyle sayılır ahahah kurban olun turkiyeyesoğuk olunca beni düşünün emi kusum
Ayy oralarda soğuk dimi. Allahim yardımcıları olsun. Kimseyi aç ve açıkta komasın ya rabbim ♡Erzurumda mı yasıyon kız derrmişim
Ben gece çalışıyom ya ondan uyutmuyorum siziAy 2 gecedir böyle nedense
Ben orayı kaçırmışım yavKazen carpti dun ondan
Yok kiz ne sarmasi sabah isi topla sil supurYav amaaan hazır çocuklar uyuyorken yat yaa işler sonra yapilir. Ne işin var seninde hergun hergunkiz yoksa sarmami saricaksin bana
Ayy oralarda soğuk dimi. Allahim yardımcıları olsun. Kimseyi aç ve açıkta komasın ya rabbim ♡
Ben gece çalışıyom ya ondan uyutmuyorum sizibi derdin mi var kusum. Çıkar at kafandaki düşünceleri. Olan sonra uykumuza oluyor
Ben orayı kaçırmışım yav
Her gün yapıyon mu bunlarıYok kiz ne sarmasi sabah isi topla sil supur
Ben genelde açlıktan uyuyamiyomDerdim yok da
Çok yemişim
Adini sabah koymuş sabah yapılacak illaYok kiz ne sarmasi sabah isi topla sil supur
Yani iki cocuk olunca boyle kuzumHer gün yapıyon mu bunları
Ben genelde açlıktan uyuyamiyomherkesin derdi baska iste ahahaha
Adini sabah koymuş sabah yapılacak illa
oha o soğukta kendimi sararım çıkmam dışarıIyi ben cunki daha hiç kapatamadım ahahaha uykumda yok şansa bakbiz bildigin şansa yaşıyoruz ya. Eksi 20 hatırlıyorum. Araba çalışmıyordu ahahah
kıskandım şimdi bende işe geldim gözüm yatakta ama yatağım evimde çok uykum varrYatakta yorganima sarildim kalkmak istemiyomsen nasilsin
al benden de o kadar 2 oldu gözler kapanmamıştı . hep kabus gördüm uykumu alamadımNe kötü geceydi yaaa
Derin dalamadım hiç
Yarım saate bi uyandımm
Iki gundur mune ve kazene calisiyoz en son dun aksam kazenin profilini almistik ki carpilip yamuk profile sahip oldukoha o soğukta kendimi sararım çıkmam dışarı- 20 ne ya
kıskandım şimdi bende işe geldim gözüm yatakta ama yatağım evimde çok uykum varr
al benden de o kadar 2 oldu gözler kapanmamıştı . hep kabus gördüm uykumu alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?