- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
Benimkide karne tatilindr kardan adam yapcaz diye zipladi ama husranİstanbul'a bi kar yağmadı ya oğlum cok üzülüyor vallla
Aynen kız benim oğlan da öylee, bana sarıyor sanki benim suçum kar yağmamasıBenimkide karne tatilindr kardan adam yapcaz diye zipladi ama husran
Aynen yaaa karli sehire gidilim diyo surda kar yagiyomus kalk diyo oglum erzuruma nasil gidelimAynen kız benim oğlan da öylee, bana sarıyor sanki benim suçum kar yağmaması
Bana da anne Kars'a gidelim demiştiAynen yaaa karli sehire gidilim diyo surda kar yagiyomus kalk diyo oglum erzuruma nasil gidelim
Bana da anne Kars'a gidelim demişti
Kız ayvalı kereviz nedir Allah canını almasın. Yoğuraydın bi çiğköfte.Zeytinyagli ayvali kereviz (mertoşkomuz cok severEvelynn @JustHoldMe)
Firinda tavuk
Pilav
Bugünkü menum.. Bi de corba isitirim yuksek ihtimal.. Bir de salata.. Cok hamaratim cookk
Buyrun sistalarim
Amin inşallahOyy severiz ki biz o fındığı
Rabbim saglik versin canisi
Dogru diyon yeminleKız ayvalı kereviz nedir Allah canını almasın. Yoğuraydın bi çiğköfte.
İnşallah düzelir canım teşekkür ederim Rabbim hepimizin bebeklerini ve çocuklarını korusunGeçmiş olsun.
Benim de 10.haftada kanamam olmuştu istiraat ve fitil ve iğne vermişti. Baya stres yaşamıştım.
Şimdi 1 buçuk yaşında çok şükür.
İçini ferah tut geçecek inşallah..
Dogru diyon yeminle
Özümü unuttum, kendimi sosyete yemeklerine verdim..
Ee sen beni bırakırsan, uzun sure yok olursan sonuc bu olur..
Silkele beni, kendime getir kürdom
İnşallah düzelir canım teşekkür ederim Rabbim hepimizin bebeklerini ve çocuklarını korusun
Zeytinyagli ayvali kereviz (mertoşkomuz cok severEvelynn @JustHoldMe)
Firinda tavuk
Pilav
Bugünkü menum.. Bi de corba isitirim yuksek ihtimal.. Bir de salata.. Cok hamaratim cookk
Buyrun sistalarim
Aynen aynen, bi de salata, oh mis..Fırında tavuk ve pilav candır. Yanına ayran miss
Tam bir menü işte daha ne
Ayni menu bendede varZeytinyagli ayvali kereviz (mertoşkomuz cok severEvelynn @JustHoldMe)
Firinda tavuk
Pilav
Buyrun sistalarim
Aynen aynen, bi de salata, oh mis..
Rabbime sonsuz sukurler olsun, nimetler icindeyiz gercekten.. Bi corba kaynatamayanlar var evinde..
Aynen aynen, bi de salata, oh mis..
Rabbime sonsuz sukurler olsun, nimetler icindeyiz gercekten.. Bi corba kaynatamayanlar var evinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?