Valla takılmıyorsan yandın zaten, sitedeyim hala uykum yok, banlama heveslisiyim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.Nasıl yaaaaaa burda da mi ban var
Eee ben takiliyorum bunlara
Bana bakın kiblemeyin gebertirim haaaa
DuzelttimYazdıgın seye bak
Sen dagılmıssın coktan
İşim olmaz ne soracam seniBeni buralarda herkes tanır cicim
Ablalarına sor tanıtsınlar
Heyecana kapildim baskanKanka Turkce yazaydin
Yok biz dağılmayız da
Taktıgın kız bizim topikten bile değil
Gittin en yanlıs insanı sectin
Valla takılmıyorsan yandın zaten, sitedeyim hala uykum yok, banlama heveslisiyim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Özgün sloganımı da koyayım şuraya:uzun zamandır sizi banlamıyordum, biri demiş banlamaz, şimdi de yazsınlar #cımbızlızalimmüdüre acımaz.
Müdürem hoşgeldiniz bazıları çok can sıkıyorValla takılmıyorsan yandın zaten, sitedeyim hala uykum yok, banlama heveslisiyim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Özgün sloganımı da koyayım şuraya:uzun zamandır sizi banlamıyordum, biri demiş banlamaz, şimdi de yazsınlar #cımbızlızalimmüdüre acımaz.
Bulas bulas ben oyle navlee ye benzemem kuzum
Aaaaaaa ben mi yapıyorum, cımbızıma çarpıyorsunuzban dedin, cimbiz dedin, ortalik da gerildi zaten, hic espri yapmayim, sana el sallayip cekileyim en iyisi
Dr Nowzaradan :)Bu adam kim yae heryerde fotosunu goruyoeum
Uykun yok mu? Gidiyom diyodun en son, navlee ye satasmaya mi döndün
Ben son 1 aydır falan banlanmiyorum çok akıllıyim ortamın raconunu öğrendim aplaaValla takılmıyorsan yandın zaten, sitedeyim hala uykum yok, banlama heveslisiyim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Ben son 1 aydır falan banlanmiyorum çok akıllıyim ortamın raconunu öğrendim aplaa
Ben masumum abla bu kezAaaaaaa ben mi yapıyorum, cımbızıma çarpıyorsunuz
Takıl bana hayatın renklensin, fazla Takılma! Gökkuşağına dönersin .Bana da öğretsene
Uykun yok mu? Gidiyom diyodun en son, navlee ye satasmaya mi döndün
Valla takılmıyorsan yandın zaten, sitedeyim hala uykum yok, banlama heveslisiyim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?