Sistemik sklerodermada yüze yağ enjeksiyonu

Hazalhazel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
3
1
1
33
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 8 yıldır sistemik skleroderma hastasıyım. Bilenler bilir bu hastalık yüzdeki yağ dokusunu azaltarak yüzü çok zayıflatıyor. Ben de bundan şikayetçiydim ve kendi doktorum olan Murat İnanç' a bundan duyduğum rahatsızlığı dile getirdim ve bana güvenebileceğim bir doktor önermesini rica ettim. Bana Sadullah Karun'u önerdi ve ben dün ikinci defa yağ enjeksiyonumu oldum. Belimden alınan kendi yağım yüzüme enjekte edildi. Bu işlem hastalığın bu olumsuz etkisini azaltmakta bayağı faydalı oldu, kendime güvenim en çok da inancım arttı. Doktorumun rahatsız olduğum noktaları önemseyen tavrı ve de konuya hakim yaklaşımı beni epey rahatlattı. Sağ olsun ilk operasyonumda da ikincisinde de çok özenli davranıp acı çekmemen için elinden geleni yaptı. Biliyorum ki benim gibi çok hasta vardır ve henüz bu yöntemi keşfetmediyseniz belki sizin de mutlu olmanıza ufak bir katkım olur. :)

bende o hastalıkla mücadele ediyorum ilaçlar etki ediyormu

merhaba hastalık hakkında yaşadıklarınızı anlatır mısınız ? benimde sanırım öyle hastalığım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…