- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
Kızlar ayaklarım at toynağı ellerim parmaklarım birer sosise dönüştü:, ( bugün de işaret parmağımda uyuşma başladı noluyo bana böyle 33+3. Haftaya girdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ayaklarım at toynağı ellerim parmaklarım birer sosise dönüştü:, ( bugün de işaret parmağımda uyuşma başladı noluyo bana böyle 33+3. Haftaya girdim
tatlım bende 30haftadayım benmde şişmelerim başladı malesefki bunun çöxümü yerimizde duramasakta ayaklarımızı uzatmamışız lazım inio ozamn ama uzun süre lazım iş yapıoz ayakta duruoz bide otururkeen ayagımızı yere koymucaz bi sehpaya sandalyeye kaldırcaz sallandrmıcaz canım
Selam canım bende 28+4 haftalık hamıleyım gecdn hafta benımde ayaklarm özellıkle sağ cok şişti bı kac gun ama geçti şimdi iyiyim normalmiş okumuştum doğumdan sonra gecıyomuş en gec
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de zavallı narin ayaklarım ellerim şu anda bildiğin balon. Bacağımda oluşan kılcal damarlar da cabası. Elde uyuşma bende de var canım, bi de bişeyi tuttuğumu zannediyorum bakıyorum pat yere düşmüş. Son zamanlarda normalmiş, biraz daha sabredecez artık
tatlım bende 30haftadayım benmde şişmelerim başladı malesefki bunun çöxümü yerimizde duramasakta ayaklarımızı uzatmamışız lazım inio ozamn ama uzun süre lazım iş yapıoz ayakta duruoz bide otururkeen ayagımızı yere koymucaz bi sehpaya sandalyeye kaldırcaz sallandrmıcaz canım
Tuzu azaltirsaniz sislikler biraz inecektr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bol su için, ayaklarınızı sallayarak oturmayın uzatın .Gelecek güzel günlerinizi düşünerek ,bunların geçici olduğunu göz önünde bulundurun :) Psikolog adayınız konuşuyoor:) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi