şişme yatak arıyorum

ben de var canım sıfır kutusunda hıc kullanılmadı

kusura bakma canım ben paketin üstünde yazılanı okumamışım hiç tek kişilikmiş. düşünürsen tek kişilik resmini koyabilirim
bir bakayım canım,misafir gelecek de onun için baktım çok küçük değilse,tek kişilik de olabilir

kusura bakma canım ben paketin üstünde yazılanı okumamışım hiç tek kişilikmiş. düşünürsen tek kişilik resmini koyabilirim
bir bakayım canım,misafir gelecek de onun için baktım çok küçük değilse,tek kişilik de olabilir

tek kisilik diyor ama olculeri buyukmus yeni farkettim sifir almanyadan geldi dusunursen yazarsin canim

Merhaba bende açık gri renkli intex marka çift kişilik bi şişme yatak var istersen..suan ulaşması kolay bi yerde olmadığı için resmini çekemiyorum ama bundandı yanılmıyorsam.3 dakika içinde şişip iniyo, fazla yer kaplamıyor..rahat ve kullanışlı birşey.bizim de evimiz küçük olduğu için almıştık ama şuanki koltuğumuz rahatlıkla misafir ağırlayabilecek şekilde, kısacası ihtiyacımız kalmadı. 100 lira düşündüm fiyatı..parasını bir hayır işinde kullanıcam ve acil ihtiyacım var.O yüzden şu anda arayışta olan kişileri takip ediyorum. Eğer almak istersen dolaylı yoldan bir hayıra vesile olmuş olacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…