• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişme yatağı tavsiye ederim...

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
44
116
43
Ankara
kisssssslar, ben sisme yatak aldim yatili misafirlerim icin. benim esim dogulu. gelenimiz gidenimiz cok olur. ne kadar cekyat vs olsa da yatak lazim oluyor. ben de sisme yatak aldim ve ilk defa gelen misafirime denedim. inanilmaz rahat oldugunu soylediler. cift kisilik. queen size. pompasi da sisme yatakla birlikte geldi. yer sorunu yok. indiriyorsunuz havasini. koy cekmeceye. cok pratik.

tavsiye ederim...

Aynı yataktan bizde aldık ama çok pişman olduk.Şişince çift kişilikti salonu kaplıyordu.Sonunda patlaklık oldu ve kullanmıyoruz.Onun yerine keşke açılan kapanan yataklar var ondan alsaydınız .

canim nasil o acilan kapanan yataklar biraz tarif eder misin?

katlamalı demir karyolası oluyor altında yatakla beraber ortadan ikiye dogru katlanıyor.

Biz de aldık,uzaktan kumandalı,sertlik ayarı yapılabilen şişme yataklardan.3 dakkada şişiyor..yerimseniben

bende sürekli kullanıyorum hatta biz yatıyoruz yazın onda.. bu ikinci yatağımız birini kızım yaktı ve patladı haliyle.. yazın yatak odamız çok sıcak olduğu için salona yere atıp orda yatıyoruz bende tavsiye ederim çok çok rahat üstelik... havasınıda hiç indirmem akşamları yatak odama koyuyorum...

ben de misafir icin almistim. ABD deyiz. burada geciciyiz. 2 sene icin geldik ama haliyle yatiya misafir geliyor. ilk defa gecen denedik. cok memnun kaldik. benimki uzaktan kumandali degil ama otomatik pompa. agzina takip dugmeye basiyorsun sisiriyor. ugrasmiyorsun yani.

giderken 1 tane de tek kisilik alacam. TR icin.

katlamali yataklardan benim var Tr de. ama onun uzerine de yatak lazim. hem yer kapliyor. benim icin onemli olan yer kaplamamasi. dokuntuden gereksiz esyadan hic hoslanmiyorum.

canim markasi neydi.kaca aldiniz?

benim aldigim 29 Dolar. yani 40 milyon queeen size. pompa dahil.

Comfort Quest çift kişilik 2 katlı şişme yatak.uzaktan kumandalı ama fişe takılıp da şişirebiliyoruz.üstüne de çarşaf koymadan önce koymamız için şiltemsi 2 kat ayrı bişeyler vartatlicadiarzu
Sertlik ve yumuşaklık ayarı yapılabiliyor...
Ben internetten aldım yaklaşık 200 ytl civarıydı sanırım:utangac:

Ben beş sene önce aldım ve çok memnunum hiç yer kaplamaması ve her yere götürülebilmesi inanılmaz bir kolaylık. Bu arada patladığı zaman yama yapabileceğiniz bir parçası yok mu? Benimkinin içinden öyle bir parça çıkmıştı çok şükür patlamadı ihtiyaç duymadım ama onu görünce çok sevinmiştim. Benim bir tek kişilik birde çift kişilik set halindeydi airospace markası, çok pahalıydı aslında 250 tl civarındaydı ama ben verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Sadece evde değil köye annemlere tüm kardeşlerle birlikte ziyarete gittiğimizde de götürüp kullanıyoruz.Yer sorunu yaşayanlara gözü kapalı tavsiye ederim.

bizde şişme yataklardan almak ıstıyoruz, alanlar ve tavsıye edenler tam adıyla yazarsa hatta aldıgı yerıde yazarsa memnun olurum, bıraz arastırdım da bir sürü çeşit var

Arkadaşlar televizyondaki reklamlara kanmayın 5 fonksiyonlu koltuklardan herkes şikayetçi plastikmiş yazın terletiyor kışın soğukmuş bende forumları araştırdım bu şişme yatak işinin en iyi markası intex diye bir marka ben ilk defa bu kurban bayramında intex yataklarının satıldığı intex.com.tr sitesinden 67738 kodlu bir şişme yatak aldım memnunum sadece size uyarım alırken motorlu şişme yataklardan alın çok pratik el pompalıları ucuz ama eziyeti çok beni,m çift kişilik yatağımı 4 dakikada şişirebiliyorum motoru sayesinde herkese tavsiye ederim

hiç tavsiye etmem. misafirler için biz de almıştık. bir süre idare etti. sonra ufak delindi bir kaç yerden. yama falan yaptık. tutmadı. gece şişirdik. sabah misafir yerde uyandı. ne kadar mahcup olmuştuk :( patlayana kadar güzel ama patladıktan sonra tam bir baş belası oluyor.

arkadaşlar istanbulda şişme yatak satan yerler nereler ? ben de almak istiyorum fakat hiçbir yerde rastlamadım

ablamda almış oda çok memnundu bana şiddetle tavsiye etti ama ben pek kaale almamıstım :) burdada yorumlardan sonra alıcam sanırım :52:
ablam almanyada yasıyor - ya ordan alıp getırcem yada burdan bakıcaz işte duruma göre- :26::40:

arkadaşlar istanbulda şişme yatak satan yerler nereler ? ben de almak istiyorum fakat hiçbir yerde rastlamadım

Şişme yatakları normal mobilya mağazaları gibi sergileyip satan yer yok İnternette satanlar da yatağın açık halini görmemişler yatağı tarif et diyorsun sorulara cevap vermiyorlar.Eşimin arkadaşı vasıtasıyla yerini bulduk .öğrendik ki istanbul da sadece ntex ime Yatak,Havuz,Bot sitesinin bahçelievlerde shoowroomu var onlarda da 8-9 yatak modelini şişirilmiş halde görebilirsin. eşimle beraber gitmiştik tek katlı çift kişilik motorlu bir yatak aldık(üzerinde yatarak denedik :))) ) 4,5 ayda oldu sorun yok Size tavsiyem benim gibi ürünü görerek alın.:82:

Bayağı oldu intex çift katlı çift kişilik yatak alalı. Misafirlerimin hiçbirinden şikayet almadım. Çok pratik sadece benimki elektrik süpürgesi gibi bir ses çıkıyor şişirirken.Ama çok rahatsız edici değil 3-4 dakikada şişiyor ve sönüyor. Dahili pompası var. Ayrı ayrı parçası yok yani.
$02092009232106PVODNI.jpg

Son düzenleme:
Şişme yatakları normal mobilya mağazaları gibi sergileyip satan yer yok İnternette satanlar da yatağın açık halini görmemişler yatağı tarif et diyorsun sorulara cevap vermiyorlar.Eşimin arkadaşı vasıtasıyla yerini bulduk .öğrendik ki istanbul da sadece ntex ime Yatak,Havuz,Bot sitesinin bahçelievlerde shoowroomu var onlarda da 8-9 yatak modelini şişirilmiş halde görebilirsin. eşimle beraber gitmiştik tek katlı çift kişilik motorlu bir yatak aldık(üzerinde yatarak denedik :))) ) 4,5 ayda oldu sorun yok Size tavsiyem benim gibi ürünü görerek alın.:82:

Teşekkürler survivor dediğin yere gittik hakikaten bir çok şişme yatak modeli vardı.Annemle beraber birer tane ntex ime Yatak,Havuz,Bot, ME YATAK, Tek Kiilik ime Yataklar, El Pompal ime Yataklar, ntex, ntex Tek Kiilik kiz ime Yatak 66750 modelinden aldık.Tek kişilik fermuarlı ayrırınca 2 ayrı yatak oluyor ekonomik anlıyacağın paylaşımın için tekrardan teşekkürler.

Teşekkürler survivor dediğin yere gittik hakikaten bir çok şişme yatak modeli vardı.Annemle beraber birer tane ntex ime Yatak,Havuz,Bot, ME YATAK, Tek Kiilik ime Yataklar, El Pompal ime Yataklar, ntex, ntex Tek Kiilik kiz ime Yatak 66750 modelinden aldık.Tek kişilik fermuarlı ayrırınca 2 ayrı yatak oluyor ekonomik anlıyacağın paylaşımın için tekrardan teşekkürler.

kızlar memnunmusunuz bu yataktan ben de miisafirlerim için almayı düşünüyorum cevplarsanız sevinirim...

çok kafama yattı bu şişme yatak mevzusu çeyizime bir tane almalıyım diye düşünüyorum :) şu bahçelievlerde ki yere gitmeyi düşünüyorum :)

Back