Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar büyük boy şişme havuz arıyorum elinde olan varsa fiyat bilgisiyle beraber resim atabilir mi şimdiden teşekkürler![]()
arkadaşlar büyük boy şişme havuz arıyorum elinde olan varsa fiyat bilgisiyle beraber resim atabilir mi şimdiden teşekkürler![]()
Ne kadar buyuk ariyorsun.bendeki anck yazlik bahcesinde kullanipir icine 34kisi rahat girer birde yunus baligi var kenarinda agzina hortum takinca agzindan icindeki leri yikiyor :)
Ben 150tlye almistim 3-5 yil oldu.50ye birakirim hemsehri indirimi.:)bu arada resmi silemiyorum dimi
Zaten cok buyuk havuz.cnm o yunus baligiydi ayri diye hatirliyrm ama havuza takiliyodu galiba yarin cikarip bakayim msj atarim istersen tabii 20tlye
hala aranıyor yok mu kimsede![]()
Ne kadar buyuk ariyosun canm 6 haziranda bimde varmis bak bi krre hem sifir hm 30 tl
tmm cnm bakarım teşekkür ederim
dün carrefour,jokerde baktım bir model 21 tl bir üst model 29 tl idi....bu arada ben de arıyorum
canm hiç arama ben vaz geçtim aramaktan 5 haziranda bimde varmış kocaman 30tl dediler gidip bakıcam zaten kargosuyla para yatırırken alınan 5tl ücretiyle ayrıca para yatırmaya giderken harcadığımız yol parasını hesaba katarsak çok daha pahalıya gelecek burdanBu arada biyerde görürsen indirimde haber ver cnm
![]()
ama carredourda gördüüğüm büyüktü ve ucuz bence bimdeki 30 tl imi boyutunu görmek lazım...tm haber veririz birbirimize canım.
bulunduğum yerde carrefour yokkicnm ya izmirde olan biri alsa bana elden ulaştıra bilcek biri ne güzel olurdu yanındaa şişirme aparatı varmı canm senn gördüğünün