limoncuya ne olmuş ki.Ah bir onu ve konularini kesfetseler limoncu konu başına 10 çeyrek altına bağlar onları
hayır kendi anlatmadı eslem. kanserim hastanede tedavi görücem dedi. hastane bana ve bir arkadaşa çok yakındı. oda numaranı ver görmeye gelelim dedim sonra arkadaşta destekledi. bir iki saate resimler vs her şey yok oldu. kazende araştırmış sanırım. annesine falan ulaşmış. öldü dediği anneside hayatta yani. kadın ben biliyorum yaptıklarını demiş hattane insanlar var ya bu nasil bir ruh hastaligidir? nasil cikti ortaya peki bir de piskin piskin kendimi anlatti?
Kız gerçek ama konuları yalanmış annesi falan ölmemiş. Kazen son konusunda açıklamıştı kızın annesiyle görüşmüş.Eslem mi bu? O da mı fakeymiş? Nasıl çıktı ortaya?
hayır limoncu fake değil ekşiciler ondan feyz alsın diyolarBen de ek
limoncuya ne olmuş ki.
Fakemiymiş biri bana anlatsın
Kız gerçek ama konuları yalanmış annesi falan ölmemiş. Kazen son konusunda açıklamıştı kızın annesiyle görüşmüş.
Yuh yani.. bu apacik ruh hastaligi.. Anneside bildigi halde nasil surdurmus bunu? Insanlara acitasyon yapmak zevk veriyor bazi ruh hastalarina.. Iyi ki o zaman uye degilmisim valla dayanamaz uzulur aglardim onahayır kendi anlatmadı eslem. kanserim hastanede tedavi görücem dedi. hastane bana ve bir arkadaşa çok yakındı. oda numaranı ver görmeye gelelim dedim sonra arkadaşta destekledi. bir iki saate resimler vs her şey yok oldu. kazende araştırmış sanırım. annesine falan ulaşmış. öldü dediği anneside hayatta yani. kadın ben biliyorum yaptıklarını demiş hatta
ne göz varmis sende ya masallah hic dikkat etmemistim :)nnssbbrr ekran görüntüsünü kaldırın bence. İsim bilgileriniz görünüyor.
Vay be, ben kaçırmışım bunu.Kız gerçek ama konuları yalanmış annesi falan ölmemiş. Kazen son konusunda açıklamıştı kızın annesiyle görüşmüş.
limoncunun hijyeni önemsemeyen kocası var dimi .hayır limoncu fake değil ekşiciler ondan feyz alsın diyolar
Yeni üyelere tedbirli yaklaşıyoruz işte bu yüzden. İlk mesajın bu konuya olması tesadüf mü?reklamın iyisi kötüsü olmaz hesabı
Bilmem keşke fake olsa ama açtığı konular tam bu arkadaslara göre.Ben de ek
limoncuya ne olmuş ki.
Fakemiymiş biri bana anlatsın
sonra da niye bana inanmıyorsunuz falan fişmanYeni üyelere tedbirli yaklaşıyoruz işte bu yüzden. İlk mesajın bu konuya olması tesadüf mü?
Biz de kıza inanmayanlara kızıyorduk sonraVay be, ben kaçırmışım bunu.
Iste ilk akın başladı şimdi grup halinde gelirlerreklamın iyisi kötüsü olmaz hesabı
ohoo eslem ne ki? neler neler gördü kk. 2011den beri üyeyim bu ikinci üyeliğim. editörlükte yaptm. bu sene kk çok formunda değil. akla hayale gelmicek konular açılırdıYuh yani.. bu apacik ruh hastaligi.. Anneside bildigi halde nasil surdurmus bunu? Insanlara acitasyon yapmak zevk veriyor bazi ruh hastalarina.. Iyi ki o zaman uye degilmisim valla dayanamaz uzulur aglardim ona