şişme bebek konusu sosyal medyaya yansımış

bence bu konuların dışarı taşmasının izinsiz link verilmelerine bir çözüm bulunmalı
haber siteleri dışarıya linksiz kopyalayıp yapıştıranlara ı-uyarı yaptırtıyor gibi bir şey duydum
bu fake konular bazen eğlenceli olsada fake konu açanlarla dala geçmek için yine de bir çözüm bulunmalı
bunlar yüzünden gerçekten sıradışı olan konularda fake damgası yiyip uzaklaştırılabiliyor

ayrıca kadın sitesine kadın kılığında giren erkekler çok zavallısınız

Ben bu ekşiye hep insanları aşağılarken rastladım. O yüzden gerçekten bilgilendirici bi site mi bilmiyorum, önyargılıyım çünkü. Sürekli goy goy yapılıyor. İnsanlarla alay ederk cool, entel, bilgili falan olduklarını zannediyorlar da hiç öyle değil. Şişme bebek konusu troll olsa bile gayet mantıklı cevap verenler de olmuş, ne kadar iyi kalpli arkadaşlarımız var aramızda. Bu bizim kezban olduğumuzu göstermez. Şu sitenin üyelerini aşağılayınca aranızda çok eğleniyorsunuz belli..

açtıkları konularda kendilerini öyle belli ediyorlar ki

bel altı muhabbetten başka kafaları bir şeye basmıyor bunların
Eleştiriyorlar eleştirmesine de acaba kendileri ne yapıyor? Hadi diyelim biz akşama kadar burada çene yarıştırıyoruz. Sen ne yapıyorsun? Sinsi sinsi kadın sitesindeki konuları okuyup, seks kokusu aldığında da hemen başka bir mecrada paylaşıyorsun. E senin işin gücün yok mu derler adama yani. Biz bir işsizsek sen iki kat işsizsin demek oluyor bu. Yine biz 10 çene yapıyorsak 1 tanesi yerine ulaşıp faydalı oluyordur. Senin ne faydan var bizden daha akıllı ve işli bey? Yorumlarda falan da alenen hakaret edilmiş, o konuya yazan üyeler mahkemeye verseler haklılar. Geri zekalı falan denmiş yani. Öyle oturdukları yerden atmaları kolay tabi. El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş, bu da o hesap.

Kızlar bu tip durumlar kk da hep yasanılıyor bir ara eksi bir ara inci şimdi başka bir platformda eleştiriye hatta hakarete maruz kalabiliyor bu site.bence bu durumu çok abartarak onlar bize böyle böyle demişler Amaaa diye başlayan cümleler kurmak çok manasız. Adamlar damgasını geçmiş hakaretini etmiş sizin onlar hakkı da yazacağınız bir iki cümle inanın onların reklamını yapmaktan öteye gitmez.

5 erkegın yaptıgı dedıkoduyu 8372847487489748 kadın bı araya gelse yapamaz vallahı
nasılda ılgılerını cekmıs

Ekside gordum ben de. KK daki kadınları roman mahallesinden mi topluyorlar demişler

Tobe yarabbi tobeee

nerden anladin nerde yaziyor? sok oldum valla biz burda kadinin haline uzulelim adamlar bizle dalga gecsin.. Yok boyle bi dunya!
sen daha perşembe günü üye olmuşsun o yüzden gerçek sanman normal

öyle inandırıcı acıklı hikayeler yazılıyor ki burada bu ne ilk nede son

mesala bir kız bizi aylarca işletti annem kanserden öldü öksüzüm diye konu açıp dururdu

intihar edecekti

sonra bir gün kanserim yazdı herkesi üzdü meğer koca bir yalanmış 1 sene işletilmişiz

Trollemek bizim işimiz diyo ya. O kadar acizler ki kadın görünce eli ayağına dolaşır klavye başında adam kesilir kezban der. He gülüm he

Eslem mi bu? O da mı fakeymiş? Nasıl çıktı ortaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…