Uye olmak icin kimlik bilgilerini girmiyorsun ki.. Yani isteyen kendini 1 dakikada uye yapabilir. Kadin gibi davranip tum yorumlari konulari da okuyabilir. Bu bir cozum degildir yani..bence üye olmadan okunamasın konular lütfen yaa bi el atın!
daha fazla katilamazdimBence yanlış üyeyi seçmişler limoncu kardes ve kocası bu şişme bebeğe on basar
aynen bu bir çözüm değil neyse ki kk ce fake konuların kokusunu hemen alıyoruzUye olmak icin kimlik bilgilerini girmiyorsun ki.. Yani isteyen kendini 1 dakikada uye yapabilir. Kadin gibi davranip tum yorumlari konulari da okuyabilir. Bu bir cozum degildir yani..
Ah bir onu ve konularini kesfetseler limoncu konu başına 10 çeyrek altına bağlar onlarıdaha fazla katilamazdim
Ben sisme bebek konusunu fake olarak gormedim acikcasi. Kadinin haline uzuldum. Bi faydamiz olu diye yazdik kadina erkekler ne anlar..aynen bu bir çözüm değil neyse ki kk ce fake konuların kokusunu hemen alıyoruz
onlar bizle dalga geçtiğini varsın sansın kim alay konusu oluyor açık
açtıkları konularda kendilerini öyle belli ediyorlar kiBizi eleştireceklerine kendilerine baksın ekşiciler. Tayt giyen kızın asıl amacı, büyük memeli kızlar vs. küçük memeli kızlar diye meme-vajina-kalça üçlüsünden başka bir şey konuşmuyorlar neredeyse, başka konularda da saçmalayıp duruyorlar. Biz en azından burada birbirimizin problemlerini çözmek için yardımlaşıyoruz, kendilerine baksın işsiz hımbıllar.
belki üşenenlerde olur aradaUye olmak icin kimlik bilgilerini girmiyorsun ki.. Yani isteyen kendini 1 dakikada uye yapabilir. Kadin gibi davranip tum yorumlari konulari da okuyabilir. Bu bir cozum degildir yani..
ilk fake olduğu anlaşılmasa bile ki çoğumuz anlamıştırBen sisme bebek konusunu fake olarak gormedim acikcasi. Kadinin haline uzuldum. Bi faydamiz olu diye yazdik kadina erkekler ne anlar..
tazminat davasi acar sürüm sürüm sürdürür alimAllahAh bir onu ve konularini kesfetseler limoncu konu başına 10 çeyrek altına bağlar onları
o konuyu açan zaten bir ekşicinin yakınıymış dalga amaçlı açılmış ne üzgünü ne kırgınıben en çok konuyu açan kişiyi düşünüyorum sabahtır.çok üzgündü ve kızgındı.ve konu altında çok dalga geçildi