şişme bebek konusu sosyal medyaya yansımış

Bence alıntı yapılması hakkında bir koruma oluşturabilmek lazım. kk dava açsa tüm o sitelerden ve yayınlayan kişilerden tazminat alsın diycem ama o da olmaz sonuçta burasıda sanal bir ortam. Biz derdimizi burada konuşuyorsak zaten bunu göze almış mı oluyoruz kafam karıştı :))

Bizi eleştireceklerine kendilerine baksın ekşiciler. Tayt giyen kızın asıl amacı, büyük memeli kızlar vs. küçük memeli kızlar diye meme-vajina-kalça üçlüsünden başka bir şey konuşmuyorlar neredeyse, başka konularda da saçmalayıp duruyorlar. Biz en azından burada birbirimizin problemlerini çözmek için yardımlaşıyoruz, kendilerine baksın işsiz hımbıllar.

Uye olmak icin kimlik bilgilerini girmiyorsun ki.. Yani isteyen kendini 1 dakikada uye yapabilir. Kadin gibi davranip tum yorumlari konulari da okuyabilir. Bu bir cozum degildir yani..
aynen bu bir çözüm değil neyse ki kk ce fake konuların kokusunu hemen alıyoruz

onlar bizle dalga geçtiğini varsın sansın kim alay konusu oluyor açık

açtıkları konularda kendilerini öyle belli ediyorlar ki

bel altı muhabbetten başka kafaları bir şeye basmıyor bunların

ben en çok konuyu açan kişiyi düşünüyorum sabahtır.çok üzgündü ve kızgındı.ve konu altında çok dalga geçildi

Ahahaha kadinlar kulubunu takip ediyorlarmis demek vallahi komikler ya ama izinsiz paylasim yapmlari saygisizca olmus​

ya dışardan bakmayın çocuğum gelin siz de gelin

erkek olup kadın platformunu bu kadar takip etmek sıkmıyor mu gerçekten
yazık size acıdım doğrusu..

mune kazenden haber bekliyormuş arkadaşlar konu sahibinin izni yoksa kaldırılabiliyormuş sanırım prosedürden emin değilmiş . ekşide konu sahibesinin çok yakını olduğunu ve trol amaçlı yazıldığını gösteren bir entry vardı acaba gerçek ne ?

evet banada çok sacma gelıyo bıkerede kemal ekşioğlunda paylasılmıstı kocam gaz cıkarıyo dıye konu vardı burda ...bılmıyorum paylasılması yasak olmalı bısey olmalı yanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…