• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sismanlama umutlarimmm...

• Konu Sahibi Konu Sahibi sace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sace

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
18
1
6
34
İzmir
merhaba arkadaslar bende yillardir kilo alamayan istahsizlardanim. 26 yasindayim 164 boy we 50 kgyum hayatimda sadece bikere 60 oldum we o günlerimi hic unutamiyorum evlendikten sora pufff gitti.ama sukrediyorum gelinligmi doldurmustm inanin kilo aldigmdaki güzelligime herkes sasırmisti .neyse suanda bi cocuk annesiyim her gören bu cocuk sendnmi dogdu diolar. 26 senelik hayatimda bu istahsızlik mücadelmde hep bi hayalim wardi. bi otel yada pansiyon kurmak zayiflar icin.mesela istahsizlara bitki caylarinin servis edildigi 24 saat acik büfe gelen insanlari sürekle yemege tesvik etme hareket etmemeleri icin yani kaloriler yakilmasin die her kisiye bi hizmetli yani ye otur ye yat:) walla böle bi yer olsa ilk ben kosarim öle diyetisyenlerin git sunları ye gel demesiylen olmucek bu is.wala bu ara bi umut geceleri süte tereyagi katip icmeye basladim bakalim...

Sen cok kaptirmişsin belli ;-) zayiflar icin pansiyon falan :-D artik boyle hayaller kurar olduk napalim eger sende kararliysan gerisi gelir zaten. Olay sende bitiyor birak tereyagini sutu neyi seviyorsan onlara yonel.kendini bıktirma tiksinme ki basarili olabilesin

bende 26 yaşımı yeni doldurdum benimde küçük bir oğlum var, rabbim sağlığımızı eksik etmesin..kendimi bildim bileli kilo alma hayalindeyim...
172 boyum var 52 kilodayım senelerdir :5:
şükür sağlığımız yerinde ama zayıf bir hatun olmak kolay değil...
bende keçi boynuzu tozu içiyorum iki haftadır inşallah işe yarar..

Back