- 25 Ekim 2013
- 315
- 81
-
- Konu Sahibi aynurkoca2
Evet süper gözükmüyor, ama bu bizi ilgilendirir mi?herkes zayıf olmak zorunda değil biliyorum ama kocaman bir vücutla daracık kıyafetler ve de üstelik tayt giymek nasıl bir durum anlamıyorum, biraz daha ölçülü olsak biz kadınlar erkeklere malzeme vermesek daha iyi olmaz mı?
Ben düşündüğümü söyledim sizi üzmek istemezdim.Aldkfdklfsf sana ne kardeşim? Erkekler kadınları yeterince sınırlamıyor mu? Bir de kadınlar mı kadınları sınırlayacak?
Sa-na-ne?
ama yolda izde yürüken üstelik üstüne de daracık penye giyilince onlara bakan gözler üzüyor biraz kadın olarak, küçük duruma düşmeleri gibi sankiEvet süper gözükmüyor, ama bu bizi ilgilendirir mi?
Siz şişman kadınlara tayt yakıştıramazsınız, öbürü kadınlara mini etek yakıştıramaz, falan filan. Kim kime uyacak?
Burada değişmesi gereken bilmem ne giyen kadınlar değil; o kadınlara tacizkâr bakışlar atan kadınlar ve erkekler.ama yolda izde yürüken üstelik üstüne de daracık penye giyilince onlara bakan gözler üzüyor biraz kadın olarak, küçük duruma düşmeleri gibi sanki
evet isteyenler giysin ama çevreyi de düşünmek lazım daha güzel ve zarif görünebilecekleri çok daha seçenek var bencebence de haklisin. herkes yakisani giymeli. yine de bunu insanlara anlatamazsin ki.
Yok üzmedin de, böyle düşünmen ilginç gerçekten. Erkeklere malzeme vermek derken ne demek istedin?Ben düşündüğümü söyledim sizi üzmek istemezdim.