• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şişlik ve parça

ecrin_hatice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
201
1
46
İstanbul
Merhaba kızlar!

1 SENELİK EVLİYİM DÜZENLİ İLİŞKİMİZ VAR BNM SORUNUM ÇOK SIK OLMASA DA ARADA Bİ AFEDERSİNİZ VAJİNAMIN DUDAKLARI VE ALT TARAFI ŞİŞİO NASIL ANLATSAM AVUCUMUN İÇİNİ DOLDURCAK ŞEKİLDE VE ÇOK AĞRISI OLUO OTURAMIORUM ŞUANA KDR 2-3 KEZ OLDU ÜŞÜTMÜŞÜMDÜR DEDİM ÖNEMSEMEDM AMA BU SON OLUŞUNDA 3 GÜN AĞRISI DEVAM ETTİ.SİZCE NEDEN OLABİLİR ? DİĞER SORUM DA BEN ADET OLDUĞUM ZMN ÇOK AĞRI ÇEKİORUM İLK GÜN YATAKTAN ÇIKAMIORUM. KANIM ÇOK GELİO VE BU KANLA BERABER ET PARÇALRI VE ZAR GİBİ BŞYLER DE GELİO DOKTORA SÖLEMİŞTİM AMA HİÇBŞY DEMEDİ GEÇİŞTİRDİ NEDEN OLBALİR SİZCE :(:(:(

kızlar bi yorum yapcak kimse yok mu ya :(

ah canım o şişliği sen bana sor 3 - 4 kere yaşadım özelden mesaj atamıyorum ancak burdan canım o bildigim kadarıyla ilişkiyi kolaylaşytrnak için rahmin salgladıgı sıvı varya onun birikintisiymiş ilk sebebinden biri bu ama sen genede doktora görün neşterin ucuyla 1 santim degdirip o sıvıyı boşaltıyolar bende tam olarak dudagın 1 tarafı şişmişti ceviz büyükğünde oldu ama su son zamanlar yok çok şükür:88:

ah canım o şişliği sen bana sor 3 - 4 kere yaşadım özelden mesaj atamıyorum ancak burdan canım o bildigim kadarıyla ilişkiyi kolaylaşytrnak için rahmin salgladıgı sıvı varya onun birikintisiymiş ilk sebebinden biri bu ama sen genede doktora görün neşterin ucuyla 1 santim degdirip o sıvıyı boşaltıyolar bende tam olarak dudagın 1 tarafı şişmişti ceviz büyükğünde oldu ama su son zamanlar yok çok şükür:88:

neşterle akıttıklarını görümcemden duymuştum açıkcası çok tırstım bakalım bu ay sonu doktora gidicem ne dicek teş. ederm cnm cvp için.

ya kızlar aynı sorun bende de var şişlik yaşıyorum,her ilişki de değil ama 10 ilişkiden 6-7 si mutlaka şişiyo,duş aldıktan bir kaç saat sonra geçiyor...çözüm please

Back