• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli'deki Blue Apple Dil Okullar'nda eğitim :) Tavsiye ederim

costanze

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
15
0
16
İstanbul
Ben Şişli'deki Blue Apple Dil Okulları'nda ingilizce dili için eğitim almaktayım.Ve gerçekten çok uzun bir dönem dil kursu arayışım vardı.Tesadüfen bir gün orada İspanyolca dil eğitimi alan bir arkadaşımla karşılaştım.Ancak bende hep bir ön yargı vardı sonuçta kaliteli bir kurum olmalıydı ve eğitim kalitesi benim için çok önemliydi.Gidip görüşmekte fayda vardı arkadaşım oldukça memnundu :)) Gittim görüştüm gerçekten ortam tam istediğim gibiydi neyse derslere başladım ve şuan çok iyi seviyede ingilizce konuşabiliyorum.Her şeyden önemlisi kurucuları harika insanlar,sıcak bir ortam var her şeyden önemlisi bu işi uzun yıllar yapmış tecrübe sahibi hocalardan eğitim alıyorsunuz ve uygulamalı daha çok konuşmaya dayalı.Eğer düşünüyorsanız tavsiye ederim bence daha iyi bir kurum yok..Şuan ki seviyem için onlara çok şey borçluyum.. teşekkürler :))

Ben Şişli'deki Blue Apple Dil Okulları'nda ingilizce dili için eğitim almaktayım.Ve gerçekten çok uzun bir dönem dil kursu arayışım vardı.Tesadüfen bir gün orada İspanyolca dil eğitimi alan bir arkadaşımla karşılaştım.Ancak bende hep bir ön yargı vardı sonuçta kaliteli bir kurum olmalıydı ve eğitim kalitesi benim için çok önemliydi.Gidip görüşmekte fayda vardı arkadaşım oldukça memnundu :)) Gittim görüştüm gerçekten ortam tam istediğim gibiydi neyse derslere başladım ve şuan çok iyi seviyede ingilizce konuşabiliyorum.Her şeyden önemlisi kurucuları harika insanlar,sıcak bir ortam var her şeyden önemlisi bu işi uzun yıllar yapmış tecrübe sahibi hocalardan eğitim alıyorsunuz ve uygulamalı daha çok konuşmaya dayalı.Eğer düşünüyorsanız tavsiye ederim bence daha iyi bir kurum yok..Şuan ki seviyem için onlara çok şey borçluyum.. teşekkürler :))

turkcede ogrenebılıyor muyuz bırde ucret ne kadar

Evet Türkçe de dahil her dilden eğitim veriliyor fiyatları da çok uygun isterseniz ben size iletişim için telefon numarasını verebilirim yine daha detaylı görüşün xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
ielts içinde güvenilir mi acaba ?

Vallahi ben uzun zamandır dil öğrenmeye gidiyorum,memnunum ve çevremde ielts e hazırlanan arkadaşlarım da var , olumlu yönde ilerlediklerini söylüyorlar ayrıca programları da sana özel olabiliyor diye biliyorum bence sen birde kendin iletişime geç derim daha detaylı bilgi alırsın...

BLUE APPLE dan memnun kalmadım yeterli bir eğitimi yok . 36 saat diye ilan verip her iki saatin toplam 3 ders saati ettiğini söylediler nası oluyorsa artık öncelikle bu güven sarsıcıydı daha sonra derslere gitmeye başlayıncada yeterli olmadığını gördüm açıkçası ikinizin üyeliğininde reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum gerçekten giden biri olarak memnun kalmadığımı belirtmek isterim .

BLUE APPLE dan memnun kalmadım yeterli bir eğitimi yok . 36 saat diye ilan verip her iki saatin toplam 3 ders saati ettiğini söylediler nası oluyorsa artık öncelikle bu güven sarsıcıydı daha sonra derslere gitmeye başlayıncada yeterli olmadığını gördüm açıkçası ikinizin üyeliğininde reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum gerçekten giden biri olarak memnun kalmadığımı belirtmek isterim .

Arkadaşım merhaba, bende gitmeden önce tam anlamıyla araştırdım öyle gittim. Yanlış yaptığınız nokta şu dil eğitimi konusunda "araştırmamak". Ben halihazırda İspanyolca a2 seviyesinde eğitim alıyorum Blue Apple'da. Benimde gitmeden önce tereddütlerim vardı sorabileceğim tüm soruları yazdım ve öyle gittim görüştüm. Saat konusunda başta bana söylediler İspanyolca'da 1 kurluk eğitim 96 ders saati diye. Ders saati 40 dk. oluyormuş çok nadir kurslar haricinde çoğu kursta ders saati uygulaması var. Reklam amaçlı demişsin evet insanlar gittikleri ve memnun kaldıkları kursları, kafeleri, hotelleri v.s tavsiye edebilir bende hizmet sektöründe çalışıyorum ve bunun gerekliliğini biliyorum. Nasıl senin aldığın eğitimi beğenmeyip bunu yazman normalse, bizim de beğenip yazmamızda normal. Senin aldığın dil eğitimi nedir bilmiyorum ama ben İspanyolca eğitimi alıyorum ve çok memnunum aynı zamanda sınıf arkadaşlarım da memnun olduklarını dile getiriyorlar. Ama sana bir tavsiye bir kursa gitmeden önce detaylı araştır yoksa yanlış anlaşılmalardan dolayı sıkıntı yaşarsın..

Reklam amacı olsaydı burada reklam yapmazdık herhalde sen sordun bizde memnun olduğumuzu belirttik tavsiye ettik hayır madem başkalarının tavsiyeleri senin için sorun yaratıyor kendin araştırmalarını daha dikkatli yapsaydın,isteklerini göz önünde bulundursaydın ona göre kayıt yaptırsaydın kimseyi bu konuda yargılamaya hakkın yok.Ayrıca kurumları yok şöyle böyle diye yalancı durumuna düşürmeye de hakkın yok ben bilmesem tamam derim ama gayet iyi bir kurum ve çoğu öğrencisi başarılı bunu da gördüm ben herkes memnun neyse istisnalar kaideyi bozmaz ya...senin tercihin ve düşüncen bu yöndeyse daha iyisini bul bulabilirsen(varsa tabi daha iyisi )

Merhaba arkadaşlar, amerikan kültür derneği dil okullarına üç kur kayıt olmuştum. İki kur gidebildim kalan kur hakkımı uygun fiyata devretmek istiyorum. Bakırköy, beylikdüzü ya da taksim şubelerinde eğitime devam hakkı veriliyor sadece. ilgilenen varsa mail adresimden bana ulaşabilir. d.khrmn@hotmail.com

Merhaba,

Bakırköy Amerikan Derneği Dil okullarından satın aldığım İngilizce kursumu ucuza devretmek istiyorum.
3 kur kayıt olmuştum, iki kur gidebildim işim dolayısıyla. Kalan bir kur İngilizce kursumu uygun fiyata devredebilirim.
İsteyen Bakırköy, Taksim ya da Beylikdüzü şubelerinden devam edebilir.

ilgilenen olursa benimle iletişime geçebilir, mail adresim: d.khrmn@hotmail.com

Back