Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ;Şişli'de bir hastanede bayan iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum... Bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba ;
Ben Florence Nightingale hastanesine gitmiştim hamile değilken kontrol amaçlı. Orası gayet iyiydi doktor da güzeldi memnun kalmıştım . Seni dinliyo konuşuyo öle sinirli ters cevap verenler gibi değildi. bi araştırın isterseniz
Şişli'de bir hastanede bayan iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum... Bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum
Memorial sislide figen guney ya da florance gayrettepede banu bingöl gönenc. Ben de acibadem taksim banu kumbak aygun e gidiyorum cok memnunum.Şişli'de bir hastanede bayan iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum... Bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum
Kolan hastanesini ben de araştırıyorum orda iki bayan Dr Hakkı da bilgi almaya çalışıyorum siz de bilgi edinirseniz paylarsanız sevinirimBen de arıyorum o civarlarda.kolan hastanesine bakıcam
İlginiz icin teşekkürle ..hastanenin bir Doktoru olsun istiyorum daha sonra bir de hastane arayışına girmek istemiyorum . Türkiye hastanesi de olabilir bakalım ..Benim doktorum Mecidiyeköyde . Şimdilik memnunum. Mecidiyeköy düşünürsen adını seve seve vereyim ama özel doktor hastanede değil.
Bunun dışında bir kaç arkadaşım Türkiye hastanesinde devam etti ve doğum yaptı. Oradanda çok memnunlar.
Türkiye hastanesi 4. Aydan sonra almıyo diye biliyorum..birde kolan hastanesi ndr doğum nekdr Türkiye hastanesnde nrkdr bilginiz var mıKolan hastanesini ben de araştırıyorum orda iki bayan Dr Hakkı da bilgi almaya çalışıyorum siz de bilgi edinirseniz paylarsanız sevinirim
Simten hn. A bende gttm muayeneye ama devlette doğum yaptırıyo diye biliyorumBen Okmeydanı'nda Simten Genç'e gittim çok memnun kaldım.
Türkiye hastanesi 4. Aydan sonra almıyo diye biliyorum..birde kolan hastanesi ndr doğum nekdr Türkiye hastanesnde nrkdr bilginiz var mı
Simten hn. A bende gttm muayeneye ama devlette doğum yaptırıyo diye biliyorum
Türkiye hastanesi 4. Aydan sonra almıyo diye biliyorum..birde kolan hastanesi ndr doğum nekdr Türkiye hastanesnde nrkdr bilginiz var mı
Maalesef Anadolu yakası hakkındaki hastane ve dr bilgim yok.Yıllar önce bir arkadaşım Ümraniye Erdemde doğum yapmıştı memnun kalmıştı. ama şimdi nasıldır bilmiyorum açıkçasıKızlar bende tam tersi yönünüzde, Ataşehir, kozyatağı , tarafında iyi bir doktor ve hastane arıyorum. Aslında memorial, acıbadem falan evime çok yakın ancak çok çokk pahalılar. Özel sigortam yok dolayısıyla çok uç rakamları var.
Kolan hastanesinde Seval Zeren i önerebilirim. Çok ilgili, tatlı, herşeyi tane tane tane anlatıyor. Ben çok memnunum. O yüzden Findikzade den Şişli ye kadar gidiyoruz :)Şişli'de bir hastanede bayan iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum... Bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum
İkinci alternatifim de seval hanımdı bakalım bir tülay hanıma gideyim beklediğim gibi olmazsa Seval hanıma devam ederim.Tavsiyen için teşekkürlerKolan hastanesinde Seval Zeren i önerebilirim. Çok ilgili, tatlı, herşeyi tane tane tane anlatıyor. Ben çok memnunum. O yüzden Findikzade den Şişli ye kadar gidiyoruz :)
Doğum ücreti ve kdoğum muayene hakkında bilginiz varmı