merhaba. memorial'da mehmet murad başar diye bir ürolog var. bence önce eşiniz ona görünsün. biz de aynı yoldan geçtik. bu arada Şişli Memorial'da tedavi görenlerin forumu var, oradan da takip edin bence: Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezinde tedavi görenlerMrba arkdslar. 3. Tüp bebek için şişli memorialdan on-line randevu aldm. Umut hoca ile görüşcekmişz ama online bu tabi. Yücel hocayı memorialda çok öneryolar zaten onu isticem hastaneye gidince. Neyse sorum şu ki ben 2. Tüp bebeği kayseri acıbademde yaptm 5. Gün embryolarydi çift embryo transfer edildi kalitesi 4ab idi ama tutmadı. Bizim morfoloji sıfır tek sorun bu. Şimdi önce eşime iyi bi ürolog bulup 2 3 ay ön tedavi mi yapmalı acaba. Bu şekilde 5. Gün embryosu başka merkezde tutmayp şişli memorialda tutan var mı. Ben yine korkyrm açıkçası ya yine tutmasa. Acibademde de imsi yöntemiyle sperm seçilmişti memorial da imsi kullanyomus fark nedir peki. Neden 2 tüp bebegmn tutmadığını bulunup farklı yöntemler denensin istyrm kafam çok karışık
ben de memorial şişli de tedavi görüyorum yücel bey genel de yumurta toplama kısmında ama isterseniz diğer işlemleri de yapıyordur. yumurta toplama işlemlerimin tamamını yücel bey yaptı işinde titiz birisi ve sorun yaşamadım yumurta toplama işlemlerini rahat atlattım hatta viyana da sanırım uzun yıllar çalışmış benim yine yumurta toplama işlemim olsa yine yucel beyin olmasını tercih ederimMrba arkdslar. 3. Tüp bebek için şişli memorialdan on-line randevu aldm. Umut hoca ile görüşcekmişz ama online bu tabi. Yücel hocayı memorialda çok öneryolar zaten onu isticem hastaneye gidince. Neyse sorum şu ki ben 2. Tüp bebeği kayseri acıbademde yaptm 5. Gün embryolarydi çift embryo transfer edildi kalitesi 4ab idi ama tutmadı. Bizim morfoloji sıfır tek sorun bu. Şimdi önce eşime iyi bi ürolog bulup 2 3 ay ön tedavi mi yapmalı acaba. Bu şekilde 5. Gün embryosu başka merkezde tutmayp şişli memorialda tutan var mı. Ben yine korkyrm açıkçası ya yine tutmasa. Acibademde de imsi yöntemiyle sperm seçilmişti memorial da imsi kullanyomus fark nedir peki. Neden 2 tüp bebegmn tutmadığını bulunup farklı yöntemler denensin istyrm kafam çok karışık
Transfer ne zaman sonucu bana bildirirsenz çok sevnrmben de memorial şişli de tedavi görüyorum yücel bey genel de yumurta toplama kısmında ama isterseniz diğer işlemleri de yapıyordur. yumurta toplama işlemlerimin tamamını yücel bey yaptı işinde titiz birisi ve sorun yaşamadım yumurta toplama işlemlerini rahat atlattım hatta viyana da sanırım uzun yıllar çalışmış benim yine yumurta toplama işlemim olsa yine yucel beyin olmasını tercih ederim
aslında benim biraz uzun 1 yıla yakındır tedavi görüyorum bir kaç kez yumurta toplandı a ++ yumurtalardı genetikten sonuç kotü çıktı sonra 1 transfer oldu hamile de kaldım kalp atışını da duyduk ama sonra kalbi durdu malesef kğrtaj olmak zorunda kaldım yeniden rahmi dinlendirip yeniden tedaviye başlıcam yani bir kaç ay içinde tekrar denicem canım sen tedaviye başladın mı yüksel beyle mi başlıcan uzun oldu bayağıTransfer ne zaman sonucu bana bildirirsenz çok sevnrm
Yücel bey doktorunuz değil miydi? Şişli memorialde ortak bir çalışma mı var?işlemleri ayrı ayrı doktorlar mı yaptıben de memorial şişli de tedavi görüyorum yücel bey genel de yumurta toplama kısmında ama isterseniz diğer işlemleri de yapıyordur. yumurta toplama işlemlerimin tamamını yücel bey yaptı işinde titiz birisi ve sorun yaşamadım yumurta toplama işlemlerini rahat atlattım hatta viyana da sanırım uzun yıllar çalışmış benim yine yumurta toplama işlemim olsa yine yucel beyin olmasını tercih ederim
merhaba canım şimdi gördüm onun için geç cevapladım afedersinYücel bey doktorunuz değil miydi? Şişli memorialde ortak bir çalışma mı var?işlemleri ayrı ayrı doktorlar mı yaptı