Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ki orayı tercih etmemisim. Bülent tras izindeymis iki haftadir .burada iki kez Semra hanıma muayene oldum. İlaç dozlarini o ayarlıyor. En iyi şartlarda bir şeyler yapılıyor. Gerisi taktiri ilahiAcıbadem yoğun dediler
Allah razı olsun canım. Dua grubundan tanıtım ben seni. Duani almıştım ,devamı gelir inşallah :)Kız inşallah olur dua edecem sana.
Inşallah CanimAllah razı olsun canım. Dua grubundan tanıtım ben seni. Duani almıştım ,devamı gelir inşallah :)
Basligi anlayip cevap verenler olmus zaten. Elestirmeden once durup dusunsek??Konu başlığını anlamak için iki üç kere okudum canım ne öğretmenisin acaba :) bi kaç anlatım bozukluğu var yani.
Maliyet falan desen daha akılda kalırdı bu nasıl başlık kayıtsız kalamadım ..
umarım olumlu gelişme vardır allah gönlüne göre versin.
Günlük 250 lira dan alağı olmaz gibi. 2 kişi pansiyon +3 öğün yemek, 20 gün 5000 eder ki 7000 civarıda tüp bebek. Yol madrafları+ hesapta olmayanlar ile bence 13000 kurtarır kıl payıBiliyorum ama pansiyonlar kalacam 20 gün ve yeme içme bana ait on bin yetermi bilmiyorum
Ya benim dondurulmuş embriyo var ama 2 kere aynı yerde yaptım biri düşük oldu diğeri dondurulmuş tu o hiç kanda gozukmedi bir tüp daha dondurulmuş embriyo var ama artık o merkezde yaptırmak istemiyorum
Konunuza dahil olmak istiyorum. Bende Memorial şişlide bir yıldır tedavi görüyorum ilki 5 haftalık düşük ikincisi iki tane olmasına rağmen hiç tutmadı erken kanamam gelmişti beta hcg de 7,3 çıkmıştı yani tutmadı. Bu sefer benimde hiç umudum yoktu dondurulmuşlar boşa ziyan olmasın diye doktor Ayşe ve Semra hanım ısrarıyla denedim şuan Masallah hamileyim Hemde son tüp dondurulmuşlarla. Daha yeni aslında söylenmez ama. Size örnek olmak için yazdım kalb dinlemesi için randevu aldım dua edip o günü iple çekiyoruz iki taneside tutmuş gibi gözüküyor şimdilik. kısmetinde varsa oluyor.
Memorıal atasehırde tedavıye basladım. Okadar cok yere gıttım konuştum vs ama labaratuar , basarı oranı , embrıyologu ile benden tam not aldı . Transferım var ve sımdıkı surec cok ıyı gectı.. Toplamda ilaclarla 6,500..Sence ben ne yapayım kafam çok karışık
Merhaba arkadaşlar.. bende bu 2.tüp bebek denemesini memorialde yaptırmaya karar verdik ama istanbulu hiç bilmiyoruz.. sizler konaklamayi nasıl sağladınız
Rabbim inşallah isteyen herkese bu duyguyu tattirmayi nasip eder.. çok sağol yardımların için bi otel bulduk şimdi orayı arayacağımBiz İstanbul'da oturuyoruz sorun olmadı zaten. Şimdi 3 aylık ikizlere hamileyim
Allah İnşallah sanada nasip eder.
Konaklama için internetten bakın bütçeye göre pansiyon otel cok var.tekefondan Öğretmen evleriyle konuş fikir al