Şişli memorial tup bebek ve pansiyon kalma parasi 20 günlük masrafı kaç bin TL Ye mal olur

sweet-73

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
8.349
5.272
Arkadaslar ben sirnak ta öğretmenim sisli memorial da tup yapmam ama pansiyon yeme içme toplam kaç bin TL gider.

Canim mrblar bende ogretmenim bizde sisli memorialda basliycaz insallah. Ogretmenevinde kalabilrsinz. Sisli ogretmenevi kisi basi ogretmensen 80 tl kac gun kalicaksaniz yeme icme ayri ucretlendiriliyo belki paket konaklama vardir. Arayip sorabilirsin. Zaten tup tedavi masraflarini biliyosundur. Sizin sorun ne benim esim azosperm yani hic sperm yok esim microtese ameliyati olucak bu sirada bnde hazirlancam sperm bulunursa yum.toplama ve transfer olucak insallah. Bize tese + tup tedavisi ilaclar 10bin fiyat verdiler. Allah bizede tez zamanda yollar insallah bebeklermizi

Sebepsiz bizimki on tl yeterli bana bilmiorum ne kadar parayla gideceğim bilmiorum

Ben de urfada öğretmenim canım ve şuan tedavideyim. Bi akrabada kalıyoruz biz. 5750 tedavi . 110 lira amh ye verdim İlaçlarin fiyatı kişiye gore değişiyor.10 bin kesin gider canım.

Biliyorum ama pansiyonlar kalacam 20 gün ve yeme içme bana ait on bin yetermi bilmiyorum

Ya benim dondurulmuş embriyo var ama 2 kere aynı yerde yaptım biri düşük oldu diğeri dondurulmuş tu o hiç kanda gozukmedi bir tüp daha dondurulmuş embriyo var ama artık o merkezde yaptırmak istemiyorum

Ya benim dondurulmuş embriyo var ama 2 kere aynı yerde yaptım biri düşük oldu diğeri dondurulmuş tu o hiç kanda gozukmedi bir tüp daha dondurulmuş embriyo var ama artık o merkezde yaptırmak istemiyorum
Anladım canım . onları da mi istanbulda yaptirmistin

Anladım canım . onları da mi istanbulda yaptirmistin
Yok canım Mersinde yaptım biri düşük le sonuclandi biri dondurulmus hiç kanda gozukmedi.sence son dondurulmus embriyo hakkımı kullanımı bilmiorum ailem sen istanbulda dene burada teknoloji yok diyor maddi destek çıkarız diyor ailem

Laboratuvar şartları daha iyi diye ben de İstanbul tercih ettim canım. Borç harc bir şekilde ödeyeceğiz. Yeter ki olsun

Dondurulmus uygularken ayağıma kramp girdi doktora dedim kramp var.beslenmene dikkat et deyip geciktirdi ama ilaci bıraktığım anda kramp geçti. Ben bu doktora nasıl guvenyim

Kafanda soru isaretleri varsa başka bir yerde denemek daha iyi olabilir. Guven çok önemli.

Bahçeci hakkında bilgim yok canım. Acıbadem Maslak ve sisili Memorial arasında çok kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…