Canım ben şükrü beye yaptırdım bugün 28. günüm
Canım şuanlık iyiyim artık şikayetim kalmadı, ilk günler kanamalarım oldu . Ağrı sızı ilk hafta içerisinde oldu . İki hafta sonrasında falan akıntılar artık ve kaşıntılar . Bu sürede düşen bir kaç dikişim oldu . Şuan artık iyiyimCANIM BANA SÜRECİ ANLATIRMISIN BENDE ŞÜKRÜ SANUS BEYE GIDICEM AKIN BEY ONA GIT DEDI
CANIM İYİLESTINMI? COK CARESIZIM YA
Canım şuanlık iyiyim artık şikayetim kalmadı, ilk günler kanamalarım oldu . Ağrı sızı ilk hafta içerisinde oldu . İki hafta sonrasında falan akıntılar artık ve kaşıntılar . Bu sürede düşen bir kaç dikişim oldu . Şuan artık iyiyim
Canım ben tek başıma gittim öyle sorun olmuyor korktuğun gibi değil hiç sonra yürüyerek çıkabiliyorsunCanım bende bu ay gıdıcem yaza düğünüm var cok cokkk korkuyorum
Tek basına gıtsem sorun olurmu??
Canım ben tek başıma gittim öyle sorun olmuyor korktuğun gibi değil hiç sonra yürüyerek çıkabiliyorsun
Nasıldı canım peki işlem bahsedermisin ve şuan nasılsın sence işe yaradimiCanım ben şükrü beye yaptırdım bugün 28. günüm
Canım benim tuttu istersen sana özelden fotoğraf atabilirim . Şuan çok iyi durumda . Benim şuan hiç şikayetim yok ilk 2 hafta akıntılar kaşıntılar oldu . İlk hafta içerisinde kanamalar oldu gerginlikler oldu ama şuan 6. Haftanın içerisindeyim şuan hiçbir şikayetim yokNasıldı canım peki işlem bahsedermisin ve şuan nasılsın sence işe yaradimi
Canım peki fiyatı felan ne kadar günü birlik gidip gelinebilirmiCanım benim tuttu istersen sana özelden fotoğraf atabilirim . Şuan çok iyi durumda . Benim şuan hiç şikayetim yok ilk 2 hafta akıntılar kaşıntılar oldu . İlk hafta içerisinde kanamalar oldu gerginlikler oldu ama şuan 6. Haftanın içerisindeyim şuan hiçbir şikayetim yok
Canım peki fiyatı felan ne kadar günü birlik gidip gelinebilirmi
Gittiniz mi sisli med sonuç nedirYıllardır Arastırıyorum 20 yıldır bu işlemler ugrasan bi doktor vardır Akın bey
Gidenlerın hepsı kesın ve net sonuc almıs
Bende gıdıcektım maddı durumu ayarladım derken Akın bey rahatsızmıs yurt dısına cıkmıs
BEN YIKILDIMMMMM
Bana ŞÜKRÜ SANUS beyi tavsıye ettı Oda cok eskıymıs ve bu işlemı yapıyormus
Evlenecegım ıcın bu işlemı hemen yaptırmam lazım Şükrü sanus beye gıdıcem
Akın beye cok guvenıyorum tavsıye ettıyse bır bıldıgır var
Birde HARUN ÖZKAN BEY cok nünlü Aradım onu aglayarak 4.000 dedı
Bu işlemde en ıyı doktorlardan bırıyım dedı kesın ve net sonuc alırsın dedı
Bilıyorum alırım ama cok pahalıkrız var param yok
Cok eskı olması sart diğer doktorlara asla guvenemem zaten bu sitede duydum ısımlerını
Olumsuz sonbuc alanlarda cok onları gördukten sonra asla riske atamam
Benım keın ve net sonuc almam lazım
Şükrü beye gıdenler yazsın cok caresızım gece gündüz aglıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?