• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama şişli mecidiyeköy civarı kuaför tavsiyesi

m.joYy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
4.654
3
116
İstanbul
:enbuyukkk:kızlar şişli tarafında önerebılecegınız bır kuaför varmıbilmiyorumkismile
kesım yaptırcam,izmrden geldım malum öksuz gıbıyımbayanssulusmile

modelımde bu
VictoriaBeckham.jpg

Aynı kaderi paylaşıyoruz demek.kaydirigubbakcemile3 Öksüz öksüz.kaydirigubbakcemile3
Levent'te Metrocity'de ,Kanyon 'da Trio var.Saç kesimi 90 tl ama güzel kesiyorlar.En son Aşk-ı Memnu 'da Nihal'in saçının kesildiği yer.Model de benziyor sadece daha kısa sizinki.sositososito

evet bende bıraz daha uzun ıstıom zatenbayanssulusmile
90 da cok pahalıymışşş bilmiyorumkismile içime oturur vallaalsanaalsanasmile
ben cumartesı 16 20 de ızmıre ucuyom kısmetse delı gıbı mutluyumzemuszemus
darısı basınaŞeniz

Son düzenleme:
[/B]evet bende bıraz daha uzun ıstıom zatenbayanssulusmile
90 da cok pahalıymışşş bilmiyorumkismile içime oturur vallaalsanaalsanasmile
ben cumartesı 16 20 de ızmıre ucuyom kısmetse delı gıbı mutluyumzemuszemus
darısı basınaŞeniz[/B]

Şişli'de Cevahir'de Mehmet Tatlı var ,o daha uygun sanırım.yerimseniben
Ben de gideceğim az kaldı.Gün sayıyorum resmen.kaydirigubbakcemile3Sen benden önce kavuşacaksın.opuyorumnanaktanBol bol gezip ,havasını solu benim içinde.:teselli:

MERABA sizin kuaför aradınızı okudum ben fındıkzade MARBELLA kuaförde calışıyorum sisterseniz size yardımcı olabilirim

cnm ben kesim için taksimde bi yere gidiyorum genelde sıraselviler caddesinde savoy pastanesi var kime sorsan gösterirler onun karşısında hüseyin günday kuaför. hem ünlülerin kuaförü( yani iyi bir yer ki tercih ediliyor manasında;) ) hem de fiyatları öyle mehmet tatlı vs gibi de deil.. memnun kalacağını düşünüyorum. umarım istediğin gibi bir yer bulursun ya da bulmuşsundur=)

Ağustos ayı sonunda şişli cevahir’deki mehmet tatlı kuaför salonununa hafif dalgalı olan saçlarımı düzleştirme konusunda danıştırmak üzere başvurdum. Salon kuaförlerinden nevruz bey, 1 yıl önce de saçıma düzleştirme işlemi uygulamıştı ancak bu kez saçımda balyajlar olduğu için, saçıma uygulanabilip uygulanamayacağını sordum.ayrıca balyajın olmadığı sadece dip kısımlarına uygulanmasını istedim. Saçımın uç kısımları zaten daha önce uygunanan düzleştirme işlemi sonucu düzdü. Kendisi hiç bir sorun olmadığını hatta uçlarına da sürüp kısa bir süre bekletmek istediğini söyledi. Saçlarıma işlemi uygulamaya başladığında saçlarımın uç kısımlarının elektrik teli gibi bir hale geldiğini farkettim. Saçlarımın yanmaya başladığını söyledim. Nevruz bey de, saçların uçlarına zaten koruyucu sürdüğünü ve sorun olmadığını söyledi ancak bu pek inandırıcı değildi aynadan gördüğüm kadarıyla. Ben paniklemeye başlayınca elinden biraz süründüğü için öyle olduğunu, aslında sorun olmadığını bitince göreceğini ve ayrıca uçlarına sürmekten vazgeçtiğini söyledi. Ben gerçekten çok sinirlenip saçlarımın yandığını söylediğimde bunun daha önce yaşadığım deneyimlerle ilgili olmadığını saçlarımın iyi durumda olduğunu söyledi. Uzun bir işlemden sonra saçlarım yıkandı ve uçları lastik gibi uzayarak kopmaya başladı ve orta kısımları elektrik teli görüntüsündeydi. Kendisiyle bu konuda tartışmaya girdiğimde saçların yanmadığını sadece uçlarını biraz düzelttirebileceğimi söyledi. Fön çekerek mümkün olduğunca düzeltmeye çalıştı. çıkarken saçlarımın bu hale getirmenin bedelini sorduğumda şaka gibi bir cevapla 600 tl olduğunu söyledi. Ben de isterseniz saçlarımı yıkayıp kestirip gelerek hala para talep edip edemeyeceğini görmesi için tekrar geleceğimi söyledim. Bana, ödeme yapmak için tekrar gelmeyebileceğimi söyledi ayrıca oruç olduğunu ve oruç orup saçımla uzun bir süre uğraştığını istersem 100 tl lik bir indirim yapabileceğini söyledi. Ben de kendisine eğer saçlarımı bu hale getirip üzerine 500 tl almaya vicdani razı ise bu parayı ödeyip gitmeye hazır olduğumu söyledim. Kendisi ödememi istediğini söyledi.başıma gelenlerden sonra sanki para ödememek için bu tartışmaya giriyormuşum muamelesi yapılmasına çok sinirlendiğimden parayı ödedim ve çıktım. Arkasından başka bir kuaföre gidip saçlarımı dibinden itibaren her tarafından 5cm uzunluk kalana kadar kestirdim. şu an halen 4cm’e kadar yanık saçlar olduğu için tekrar kestirmem gerekli bunun sonucu saçlarım kemoterapi gören insanların saçları kadar kalacak. Saçlarımın zaten geri dönüşü için zaten birkaç seneye ihtiyacı var. ödediğim para da cabası.

Back