Şişli için düzenli ya da tek seferlik temizliğe gelecek kadın arıyorum.

agirRoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
189
0
116
İstanbul
Merhaba,

Evim 2+1 ve yalnız yaşıyorum. İlk seferinde tam gün gelecek, sonraki dönemlerde her hafta dilediği gün yarım gün temizlik ve ütüye gelecek birini arıyorum. Evde küçük ve çok sakin bir köpeğim var, kendisinin geleceği günlerde bir odaya kapatabilirim. Evde balkon olmadığından kesinlikle sigara içilmesini istemiyorum. Düzenli gelir, iyi niyetli ve temiz olursa ilerleyen günlerde başka desteklerim de olacaktır. Gelen kişi çocuğu varsa yanında getirebilir.

Düzenli gelemeyecek hanımlar da yazsınlar lütfen en azından düzenli birini bulana kadar evimle ilgilenmek zorunda kalmam...

Telefon numaranızı bırakırsanız ararım.

Tam gün 100 TL
Yarım gün 50 TL

ben anadolu yakasında oturuyorum ama şişli ye metrobüsle rahatça gelebilirm artı yol parası alırsam.çok temiz çalışırım ,memnun kalırsınız

Mrb hala ilanınız geçerli ise sizinle çalışmak isterim saygılar dilek tel 05456791891

Mrb şişli bana yakın ev temizliğini profyosyonel olarak yapmaktayım beni tercih ederseniz memnun kalacağınızı umuyorum

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir ayrıca ev taşınırken toplama ve yerleştirmede yapılır ... acilllll ilgili güvenilir kişilerden cevap bekliyorum referans verebilirim yıllardır temizlik işi ile ilgileniyorum 0539 347 06 21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…