Şişli Etfal'in ortasına tuvaletini yaptı

Ahuahaha hakkaten yaa birkaç saniye içinde hiç zorlanmadan bırakmış savaş baltasını oraya:KK70:Respect:KK59:

Araplar uzun entarilerinin avantajindan faydalanarak olduklari yere comelip hacet giderirler, sonra kalkip yollarina devam ederlermis. Belki bu da araptir kimbilir..:KK48:

Ben böyle işemeli s.çmalı videolardan pek etkilenmem açıkçası ama bunda acayip midem bulandı ya. Oha be kadın! Hastadır desem sağı solu gözetliyor gelen var mı diye aklı başında gibi. Pis be.

Ayy kopek gibi kakasini yapmis oldu olacak ayagini da duvara dogru kaldirsaymis kaka yaparken

ekşi'de biri şöyle yazmış, ayakta alkışladım:

"
bu ulkede sistematik bicimde yıllardır ne yapılıyor?

"cahil diye laf etmeyin anlayış gosterin"
"ayrımcılık yapmayın"
"onun sucu degil"

bilen, gorgu ve medeniyet sahibi insanları susturdular; cahilligi, hayvanligi kabul edilebilir hale getirdiler.
"cahil cesareti" dedigimiz sey o yuzden arttı zaten.

eskiden bunlara bir "dur! çüş!" diyen bulunurdu, şimdi yap, hemen fasist-ayrimci-beyaz türk yaftası yersin.

ulan karı sıçmış, sıçmış! buna da mı laf etmeyelim?!? neymis, "belki hastaymis da bilmemne!"

bu karının bulunup ifşa edilmesi lazım, ceza verilmesi lazim! hayir, maksadın ne ecdadini .... karısı yav, iki adim otende tuvalet vardir illa ki!.

oyle onyargiliyim ki artik, mısır'da gecirdigim donem + bakkal marketle uğraştığım. sokaklari arsinladigim satis kariyerim sayesinde; öyle carsafli, kasketli, ortalama musluman koylu kiligi gördüğüm anda her tur igrencligi, pisligi, hainliği, cahilligi, ..... bekliyorum. bende bu algiyi ve nefreti yerlestirdiniz son 10 yilda, tebrikler."

"

"ayrımcılık yapmayın"
"onun sucu degil"

bilen, gorgu ve medeniyet sahibi insanları susturdular; cahilligi, hayvanligi kabul edilebilir hale getirdiler.

eskiden bunlara bir "dur! çüş!" diyen bulunurdu, şimdi yap, hemen fasist-ayrimci-beyaz türk yaftası yersin.

ulan karı sıçmış, sıçmış! buna da mı laf etmeyelim?!? neymis, "belki hastaymis da bilmemne!"

bu karının bulunup ifşa edilmesi lazım, ceza verilmesi lazim! hayir, maksadın ne ecdadini .... karısı yav, iki adim otende tuvalet vardir illa ki!.

oyle onyargiliyim ki artik, mısır'da gecirdigim donem + bakkal marketle uğraştığım. sokaklari arsinladigim satis kariyerim sayesinde; öyle carsafli, kasketli, ortalama musluman koylu kiligi gördüğüm anda her tur igrencligi, pisligi, hainliği, cahilligi, ..... bekliyorum. bende bu algiyi ve nefreti yerlestirdiniz son 10 yilda, tebrikler."

kesinlikle, akp iktidarında cahillik yüceltildi resmen, en sonunda gelip ağzımıza edecekler az kaldı.

Araplar uzun entarilerinin avantajindan faydalanarak olduklari yere comelip hacet giderirler, sonra kalkip yollarina devam ederlermis. Belki bu da araptir kimbilir..:KK48:

kesin araptır. İstanbul'da araptan başka birşey yok zaten yakında arapça öğrenmek zorunda kalacaz bunları adam edebilmek için.

"

"ayrımcılık yapmayın"
"onun sucu degil"

İşte bende burada takıldım. :KK45: Mutlaka vardır. Hadi tuvalet olmadı dışarıda bir yerde yapsaydın şu işi bari...:KK70: Hastahanenin orta yerine üstelik onca insan varken? Hiç normal değil.

Akli dengesi muhtemelen yerinde değildir yoksa normal bir insan bence bunu yapamaz yani.

Ergenler hemen dalgasını da geçmiş, çok güldüm :KK70: ;

1113901.png

akli dengesi olmasa comelir yapar takmaz kimseyi ya bu yanlıs oldugunu bilerek caktırmadan yaptı..ya ne insanlar var valla sasırmıyorum artık

X