Şişli Etfal'in ortasına tuvaletini yaptı

Tikkabilla

Lupilup!
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
18.678
24.178
İstanbul Şişli Etfal Hastanesi’nde bulunduğu iddia edilen bir kadın, hastane koridorunda dışkısını yaparak, olay yerinden ayrıldı. Görüntülerde, koridora dışkısını yapan ve herhangi bir rahatsızlığı olup olmadığı bilinmeyen kadın, olay yerinden oldukça sakin bir şekilde uzaklaşıyor. Kadının gözden kaybolması sonrasında olay yerindeki vatandaşlar ise büyük şaşkınlık yaşıyor.

Video için:

http://www.rotahaber.com/yasam/sisli-etfal-in-ortasina-tuvaletini-yapti-h522137.html

Rota Haber

Nasıl yaptı öyle ayakta ya altında don yokmuymuş
Aklı fln mı yerinde değil acaba

Suriyeli gibi sanki kıyafet onu yansıtıyor

hiç bi rahatsızlığı olmayadabilir, tuvalet eğitimini yanlış aldıysa demekki

Şişli Etfal Hastanesi'nde yaşlı bir kadının büyük tuvaletini koridora yaptığı görüntüler izleyenleri şaşırtırken, kadını savunan mesajlar Hükümet kanallarında yaptığı programlarla tanınan Fatih Tezcan'dan geldi.

Tezcan kadının türbanlı olmasına dikkat çekerken, "Şişli Etfal'in şefi Özben Hanım'la görüştüm. Twitter nedir bilmiyordu, anlattım. Hastanedeki rezilliği de bilmiyordu, haber verdim. Nasip!.. Şişli Etfal'de yaşandığı iddia edilen şey doğruysa, görüntü güvenlik kamerasından.Yani sızdıran ya hastanedeki birileri ya da Koç Güvenlik." ifadelerini kullandı.

Iyy iğrenç kadınHiç de öyle akıl hastası gibi durmuyor,gayet bilerek sote yer bakıyor kendine hacet gidermek için.Allah'ın ayısı işte bildiğin...Ya da belki sağlık sistemini protesto etmek için yapmıştır,"ben böyle hastanenin içine mıçarım" demek istemiştir kendince

Kadın ortaya resmen micmis adamın biri de türbanlı diye haber yapıldı diyor a be şaşkın zorla yaptırmadilar ya

Kadın ileri düzey demans hastası olabilir. Onlar da orta yere yapıyorlar başlarında biri yoksa. Giyinmeyi de beceremezler tek başlarına, baksanıza bu kadının da külotu yok altında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…