• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şişli etfal hastanesi meme büyütme ameliyatlı kasaltı

patpa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
7
2
1
İstanbul
16 nisan 2014 de koltukaltımdan girilerek kasaltıma 300 ve 320 cc mentor marka silikon yerleştirildi. özel doktorlara dünya para vermeye gerek yok ameliyatıma 3 tane hoca girdi o kadar ilgi ve alakalı davrandırlarki ve çok başarılı bir ameliyat geçti. devlet hastanesi hocalar çok iyi ücret çok çok uygun ve yıllar sonra artık gögüslerim var. koltukaltımda 3-4 cm arasında kesik var oda tam kıvrım yerinden açılmış ve estetik dikiş yapmışlar çok memnun kaldım :)

Cnm öncelikle gecmiş olsun inş en kısa sürede ağrısız sızısız toparlanırsın peki dr kimdi ne kadara oldun ameliyatını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende perşembe gününe randevu aldım gidip görüşeceğim hayırlısı olsun bakalım.

Merhaba,
Gidip görüştükten sonra bizide bilgilendirirseniz cok mutlu olurum:)bnde yaptirmak istiyorum:)ilk fırsatta bende gidicem görüşmeye inşallah...En Büyük KK

16 nisan 2014 de koltukaltımdan girilerek kasaltıma 300 ve 320 cc mentor marka silikon yerleştirildi. özel doktorlara dünya para vermeye gerek yok ameliyatıma 3 tane hoca girdi o kadar ilgi ve alakalı davrandırlarki ve çok başarılı bir ameliyat geçti. devlet hastanesi hocalar çok iyi ücret çok çok uygun ve yıllar sonra artık gögüslerim var. koltukaltımda 3-4 cm arasında kesik var oda tam kıvrım yerinden açılmış ve estetik dikiş yapmışlar çok memnun kaldım :)
Cnm cok cok geçmiş olsun fiyat belirtme sansin varmi ayrica doktor adını bu kdr memnun olman cesrt verdi açıkçası

Cnm cok cok geçmiş olsun fiyat belirtme sansin varmi ayrica doktor adını bu kdr memnun olman cesrt verdi açıkçası
Canım ben bugün asistan ile görüştüm zeynep hocanın işi varmış asistan muayene etti istersem yarın hocaya da muayene olabilirdim meme altından kesi yapıyoruz dedi bende forumda okudum koltukaltından yapmışlar dedim onu sadece bir hastaya yaptım kaydı tekrar ameliyat olmak zorunda dedi o risk var o yüzden meme altından dedi fiyat olarak 2 2.5 silikon 1.800 ameliyat 200 bişey alınıyormuş bide sporcu sütyeni alınacak 4.5 gibi tutar dedi çok sık yapmıyoruz özetler gibi dedi
Aynı gün eser Aydoğdu ve Hasan fındık ile de görüştüm ben 4 eylül perşembe günü hasan beye ameliyat olacağım. Günü mü aldım çok mutluyum

Ayy cnm çok sevindim çok az kalmış inşallah hemencik geçer acın sızın ameliyati olduktan sonra da ayrıntıları anlatirsin.senden daha cok heyecanlandim...:KK49:

Cnm
Cnm su cok cok uygun dedigin fiyatlar hakkinda bilgi versen bide doktor isimleri fln gercekten özellerde biliyorum durumu ama devletde merak ediyorum bilgi vermen mümkün mü tekrar cok cok geçmiş olsun ve hayirli olsun hbr bekliyorum. ..

Merhaba yakın zamanda devlet hastanesinde ameliyat olmuşsunuz nasıl geçti nekadar ödeme yaptınız ameliyat tarih için yakın birzaman veriyolarmı benimde yarın goruşmem var bilgilendirisenz çok sevnirim

Back