- 29 Kasım 2014
- 1.949
- 1.006
- 29
son 2 ayımız kurban olduğum Allahım sağlıkla kavuştursun meleklerimize çektiğimiz bunca ağrıya değecek o kokuhahah :) tuvalet korkulu rüyam oldu . . .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son 2 ayımız kurban olduğum Allahım sağlıkla kavuştursun meleklerimize çektiğimiz bunca ağrıya değecek o kokuhahah :) tuvalet korkulu rüyam oldu . . .
2 ay kaldı benim birde taşınma işim varson 2 ayımız kurban olduğum Allahım sağlıkla kavuştursun meleklerimize çektiğimiz bunca ağrıya değecek o koku
Ay benimdeee bende taşınıcam bu ay ev 1+1 diye ama nasıl bilmiyorum2 ay kaldı benim birde taşınma işim var
benim 2+1 ama 2 tane koltuk takımı var yani 1+1 gibi. bebeğin odasını koyacak yerim yok martın 1 ine kadar taşınıcam..Ay benimdeee bende taşınıcam bu ay ev 1+1 diye ama nasıl bilmiyorum
Benimde bebeğime oda yok ve eşyam çok yatak odama beşik gelse kıpırdayacak yer olmiyacağı için taşıncam Allah yardımcımız olsun vallabenim 2+1 ama 2 tane koltuk takımı var yani 1+1 gibi. bebeğin odasını koyacak yerim yok martın 1 ine kadar taşınıcam..
aynen canım .. zaten geçici olarak kiradaydık evliliğimiz aceleye geldi.. şuanki evimde sobalı .. akşamları tuvalete gitmek işkence buz gibi içerisi.. . ay neyseki kurtuluyorumBenimde bebeğime oda yok ve eşyam çok yatak odama beşik gelse kıpırdayacak yer olmiyacağı için taşıncam Allah yardımcımız olsun valla
Bizde bebiş düşünmediğimiz için 1+1 evde oturalım dedik güzel bir sitede tabi bebiş olunca çook küçük geldi gözüme ev bebeğin kurdalayacağı bir yer bile yok yazık bide bir yemek yapınca evden yemek kokusu gitmiyor ne kadar havalandırsakta üstümüze siniyor bütün kokular bende kurtuldum valla gerçi severek taşınmıştım ama sonradan gıcık oldum eveaynen canım .. zaten geçici olarak kiradaydık evliliğimiz aceleye geldi.. şuanki evimde sobalı .. akşamları tuvalete gitmek işkence buz gibi içerisi.. . ay neyseki kurtuluyorum
hahay :) hayırlısı olsunBizde bebiş düşünmediğimiz için 1+1 evde oturalım dedik güzel bir sitede tabi bebiş olunca çook küçük geldi gözüme ev bebeğin kurdalayacağı bir yer bile yok yazık bide bir yemek yapınca evden yemek kokusu gitmiyor ne kadar havalandırsakta üstümüze siniyor bütün kokular bende kurtuldum valla gerçi severek taşınmıştım ama sonradan gıcık oldum eve
anladim.Gunler kisa oldugu icin kismen bende de durum ayni aslinda. Dun aksam yemegini 10 da yedim mesela aksam. Bunun icin sabah 8 gibi kalkip kahvaltiyi erken yapabilirsiniz. Ben ancak o zamanlari gunde 3 ogun yiyebiliyorum. Gec kalktigim zamnalr zorla ara oginleri saymazsak malesef iki oluyor. Hic yemesem daha mutlu olacam ama iste bebeklerimin hatrina :)yok canım öyle değil sadece yemekten sonra oluyor çook took hissediyorum ve akşam yemeğine ihtiyaç duymuyorum..sırf bebek için akşam zar zor yiyorum ani günde 3 öğün fazla geliyor
Hahahah valla bende temenni ediyorum aynı şeyi...anladim.Gunler kisa oldugu icin kismen bende de durum ayni aslinda. Dun aksam yemegini 10 da yedim mesela aksam. Bunun icin sabah 8 gibi kalkip kahvaltiyi erken yapabilirsiniz. Ben ancak o zamanlari gunde 3 ogun yiyebiliyorum. Gec kalktigim zamnalr zorla ara oginleri saymazsak malesef iki oluyor. Hic yemesem daha mutlu olacam ama iste bebeklerimin hatrina :)
bu istahsizligimin dogumdan sonrada devam etmesini temenni ediyorum.
Vallahi bende öyle göğsüm sıkışıyor resmen mesela az önce yemek yedim birdaahaAyni durumdaymisiz.
Ustelik ben hala mide hassasiyetinden sabah erken saatte yiyemiyorum benim kahvalti 10 11 . Halbuki hamilelikten once yemek yemeyo cok severdim. Galiba bebekler buyudukce mideye baski yaptiklari cin mide kuculuyor. Ben daha simdiden midemi neredeyse iki goğsumun arasinda hissediyorum
vallahi bende öyle midem ağzımdan çıkıcak sanki.. Göğsüm sıkışıyor mesela az önce yemek yedim birdaha acıkmam şiştim resmenAyni durumdaymisiz.
Ustelik ben hala mide hassasiyetinden sabah erken saatte yiyemiyorum benim kahvalti 10 11 . Halbuki hamilelikten once yemek yemeyo cok severdim. Galiba bebekler buyudukce mideye baski yaptiklari cin mide kuculuyor. Ben daha simdiden midemi neredeyse iki goğsumun arasinda hissediyorum