ŞİŞKİNLİK SORUNU YAŞAYANLAR:(

maden suyu ,, yeşil elma, süt, yoğurt filan denicem artık
yoğurt biraz iyi geliyor bana inş sanada iyi gelir..Sağlıkla bi alsaydık kucaklarımıza son aylar kolay derlerdi ama kendimi taşıyamıyorum resmen

yoğurt biraz iyi geliyor bana inş sanada iyi gelir..Sağlıkla bi alsaydık kucaklarımıza son aylar kolay derlerdi ama kendimi taşıyamıyorum resmen
son aylar en zor aylar bence. . sağa sola dönerken eşimin yardımı olmasa dönemiyorum. . karnımda pek çıkmadı gerçi.. ama baya ağırlaştım karnımın içi geniş sanırım

son aylar en zor aylar bence. . sağa sola dönerken eşimin yardımı olmasa dönemiyorum. . karnımda pek çıkmadı gerçi.. ama baya ağırlaştım karnımın içi geniş sanırım
Benimde öyle..Geceleri tuvalete kalkamıyorum kalçama ani ağrılar giriyor nedenini bilmiyorum sende de var mı ?? ani hareketlerde bağırtan bi ağrı giriyor kalçama bide ani kramplar 2 haftadır ...

Inşallah yoktur ya düzelir mi peki ; (
Canım bak nette ne yazıyor..

Burada unutulmaması gereken diğer bir nokta ise 20 gebelik haftasından önce yapılan ultrasonlardaki tüm plasentalar doğum kanalını kaplayabilir Bu nedenle bu gebelere 20 haftadan önce ultrasonla bakılarak plasenta previa teşhisi konulmamalıdır Çünkü bu dönemden sonra rahimin büyümesine bağlı olarak plasenta üst kısma doğru çıkıp doğum kanalını açabilecektir
sana erken teşhis koymuş belki yanlış görmüştür

Benimde öyle..Geceleri tuvalete kalkamıyorum kalçama ani ağrılar giriyor nedenini bilmiyorum sende de var mı ?? ani hareketlerde bağırtan bi ağrı giriyor kalçama bide ani kramplar 2 haftadır ...
evet ayağa kalkmak istediğimde yada dömek istediğimde ani sancılar giriyor . karnım çok kasılıyor.. baya zormuşş yaa ..

evet ayağa kalkmak istediğimde yada dömek istediğimde ani sancılar giriyor . karnım çok kasılıyor.. baya zormuşş yaa ..
O zaman herkeste böyle Bende sadece ben böyle ağrılı geçriyorum sandım

O zaman herkeste böyle Bende sadece ben böyle ağrılı geçriyorum sandım
hahah.. yok canım yaa .. eşim dün bana tuhaf tuhaf bakıyor .. bebeğin kemikleri batıyo kaburgama.. geçende böbreğimi ısırdı sandım .. eşimi uyandırdım kalk böbreğimi yedi diyorum.. saçmalama onun dişi yokki diyo .. psikoloji sıfır

Hahahahhahahahaha ay hiç güleceğim yoktu bende böyleyim çok rahat benim bebeğimde yayılıyor çok hiç yatamıyorum oturarak eşimin omzunda uyuyakalıyorum kafamı koyduğum an vuruyo bende rahatsız olur diye yatmıyorum

aynen yaa sanki ona zarar veriyorum gibi geliyor.. bi türlü rahat edemiyorum.. .çok hareketliyim bende bi sağa bi sola.. gecede sık sık tuvalete gidiyorum .. sıkışıyo sanıyorum orda

aynen yaa sanki ona zarar veriyorum gibi geliyor.. bi türlü rahat edemiyorum.. .çok hareketliyim bende bi sağa bi sola.. gecede sık sık tuvalete gidiyorum .. sıkışıyo sanıyorum orda
Valla bende tuvalette gitmekten bıktım bazen hareket ettiğinde tuvaletim geliyor idrar torbamı oyuncak sanıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…