Yani kanaman yoksa çok telaş yapma canım strese sokma meleğini korkmaAksama 6 da g
Aksam 6 da gidebilir im anca bunun düzelme şansı yokmu peki aglicam ya
maden suyu ,, yeşil elma, süt, yoğurt filan denicem artıkAyneeen benimde midem çook yanıyor en ufak birşey yediğimde...Zar zor yiyorum bakalım(
yoğurt biraz iyi geliyor bana inş sanada iyi gelir..Sağlıkla bi alsaydık kucaklarımıza son aylar kolay derlerdi ama kendimi taşıyamıyorum resmenmaden suyu ,, yeşil elma, süt, yoğurt filan denicem artık
son aylar en zor aylar bence. . sağa sola dönerken eşimin yardımı olmasa dönemiyorum. . karnımda pek çıkmadı gerçi.. ama baya ağırlaştım karnımın içi geniş sanırımyoğurt biraz iyi geliyor bana inş sanada iyi gelir..Sağlıkla bi alsaydık kucaklarımıza son aylar kolay derlerdi ama kendimi taşıyamıyorum resmen
Yani kanaman yoksa çok telaş yapma canım strese sokma meleğini korkma
Benimde öyle..Geceleri tuvalete kalkamıyorum kalçama ani ağrılar giriyor nedenini bilmiyorum sende de var mı ?? ani hareketlerde bağırtan bi ağrı giriyor kalçama bide ani kramplar 2 haftadır ...son aylar en zor aylar bence. . sağa sola dönerken eşimin yardımı olmasa dönemiyorum. . karnımda pek çıkmadı gerçi.. ama baya ağırlaştım karnımın içi geniş sanırım
Şükür olsun..Sakince akşam 6 yı bekle Allahın izniyle birşey olmazYok
Yok gülüm kanamam yok şükür
Canım bak nette ne yazıyor..Inşallah yoktur ya düzelir mi peki ; (
evet ayağa kalkmak istediğimde yada dömek istediğimde ani sancılar giriyor . karnım çok kasılıyor.. baya zormuşş yaa ..Benimde öyle..Geceleri tuvalete kalkamıyorum kalçama ani ağrılar giriyor nedenini bilmiyorum sende de var mı ?? ani hareketlerde bağırtan bi ağrı giriyor kalçama bide ani kramplar 2 haftadır ...
Şükür olsun..Sakince akşam 6 yı bekle Allahın izniyle birşey olmaz[/QUO
Allah razı olsun ben i rahatlattı n ya rabbimde senin sıkıntılarını gidersin ; (
Amin canımm cümlemizin inşallahAllah senden razi olsun beni tahatlatt
O zaman herkeste böyleevet ayağa kalkmak istediğimde yada dömek istediğimde ani sancılar giriyor . karnım çok kasılıyor.. baya zormuşş yaa ..
hahah.. yok canım yaa .. eşim dün bana tuhaf tuhaf bakıyor .. bebeğin kemikleri batıyo kaburgama.. geçende böbreğimi ısırdı sandım .. eşimi uyandırdım kalk böbreğimi yedi diyorum.. saçmalama onun dişi yokki diyo .. psikoloji sıfırO zaman herkeste böyleBende sadece ben böyle ağrılı geçriyorum sandım
Sağol canım benim Allah sendende razı olsunAllah razi olsun seni seviyorum cokk
Hahahahhahahahaha ay hiç güleceğim yoktu bende böyleyimhahah.. yok canım yaa .. eşim dün bana tuhaf tuhaf bakıyor .. bebeğin kemikleri batıyo kaburgama.. geçende böbreğimi ısırdı sandım .. eşimi uyandırdım kalk böbreğimi yedi diyorum.. saçmalama onun dişi yokki diyo .. psikoloji sıfır
aynen yaa sanki ona zarar veriyorum gibi geliyor.. bi türlü rahat edemiyorum.. .çok hareketliyim bende bi sağa bi sola.. gecede sık sık tuvalete gidiyorum .. sıkışıyo sanıyorum ordaHahahahhahahahaha ay hiç güleceğim yoktu bende böyleyimçok rahat benim bebeğimde yayılıyor çok hiç yatamıyorum oturarak eşimin omzunda uyuyakalıyorum kafamı koyduğum an vuruyo bende rahatsız olur diye yatmıyorum
Valla bende tuvalette gitmekten bıktım bazen hareket ettiğinde tuvaletim geliyor idrar torbamı oyuncak sanıyor galibaaynen yaa sanki ona zarar veriyorum gibi geliyor.. bi türlü rahat edemiyorum.. .çok hareketliyim bende bi sağa bi sola.. gecede sık sık tuvalete gidiyorum .. sıkışıyo sanıyorum orda
hahah :) tuvalet korkulu rüyam oldu . . .Valla bende tuvalette gitmekten bıktım bazen hareket ettiğinde tuvaletim geliyor idrar torbamı oyuncak sanıyor galiba