Slm gri elbıse marka beden fıyat nedırburadaki bütün elbiselerin tanesi 35 tl. hepsi markadır. markalar; H&M, abbellimento, alize.
her türlü sorunuz için mesaj atabilirsiniz.
markası abbellimento bedeni large ama yırtdışı markası olduğu için sanırım xl a da olur. boynun sol tarafında fiyonk var. fiyat 35 tl. orijinaldir. markaya netten bakabilirsiniz.Slm gri elbıse marka beden fıyat nedır
Tesekkurler beden buyuk geldimarkası abbellimento bedeni large ama yırtdışı markası olduğu için sanırım xl a da olur. boynun sol tarafında fiyonk var. fiyat 35 tl. orijinaldir. markaya netten bakabilirsiniz.
merhabalar. gömleği amsterdam da bit pazarın dan aldım. aldığımda 2. el değildi. ama ben giydim tabii ki. medium beden ön alt tarafı tamamen işli. ama yeni bir ürün değil baştan söyliyeyim.
Bu gömleğin bilgilerini alabilir miyim?
merhabalar. gömleği amsterdam da bit pazarın dan aldım. aldığımda 2. el değildi. ama ben giydim tabii ki. medium beden ön alt tarafı tamamen işli. ama yeni bir ürün değil baştan söyliyeyim.
canım sanal pazarda dükkan adın negünaydın. sökük, yırtık vs.yok. sadece hani yeni bir ürün değil. kullanıldığı belli. Bir de yeni gördüm önündeki sarı yaprağın tam üstü yine sarı bir leke olmuş. ama pek belli değil. satıcı olarak tüm kusurları söylemek zorundayım tabii. modeli çok güzel ve kimsede olmayan bir model diye atmaya kıyamadım. belki birinin işine yarar diye koydum. eğer vatsabınız ya da bir mail adresiniz varsa ayrıntılı fotolarını atarım. kol altı ölçüsü derken? enine koltuk altı ölçüsü 51 cm. eğer onu soruyorsanız. 20 tl fiyatı almak isterseniz. sanalpazar da 2. el ürünlerimi sattığım bir dükkanım var. alacak olursanız oraya koyarım. güvenli bir şekilde alırsınız. :)
sökük, yırtık vs.yok. sadece hani yeni bir ürün değil. kullanıldığı belli. Bir de yeni gördüm önündeki sarı yaprağın tam üstü yine sarı bir leke olmuş. ama pek belli değil. satıcı olarak tüm kusurları söylemek zorundayım tabii. modeli çok güzel ve kimsede olmayan bir model diye atmaya kıyamadım. belki birinin işine
Anladığım kadarı ile düşündüğümden daha fazla kullanılmış . Modeli çekti beni de işin aslı , teşekkürler dürüstlüğünüz için. :) İyi satışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?