Sis ve Gece Hakkında

Bana uyar valla. Ama çok zor :)))))))) Kitap bitince bile yorumları tam toplayamıyoruz.

ya neden böyle oldu yine. kimse bakmıyomu yine sayfaya. ben eroinle dansıda bitirmek üzereyim. arada da 2 kitap bitirdim sis ve gece hala bitmedimi arkadaşlarrrrr.
benmi hızlı gidiyorum acaba:sm_confused:

ben daha başlamadım eroinle dansa...
ama sis ve gece çok uzun ve zor bir kitap değildi niye bitirmediler ki...

Anlayamadım ki ben de. Bekliyorum diğer arkadaşları,ses seda yok. Eroinle Dansı bitirmek için de acele etmiyorum açıkçası bu sebepten. Ama bu ay bitmeden bitiririz.

Arkadaşlar ben Eroinle Dansı bulamadım,bu hafta Adanaya geldim buradan bulmaya çalışacagım,kardeşimi askere gönderelim hayırlısıyla ondan sonra hemen başlıyacagım.

kızlar ben 10 gundur ıspartadaydım yeni girdim siteye kitabın yarısındayım su an nisan sonu yorumlara baslarız dimi

Ahmet ümite aşığım resmen kitapları muhteşem sis ve gecenin sonunu çok merak ediyodum minenin çıktığı yeri öğrenince şok gecirdim resmen müthiş bi sondu kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…