• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sis ve Gece Hakkında

Tamam canım. Bekliyorum sizi.
Bu arada nisan ayının kitabını arkadaşlar önerirse sevinirim. Sırada Emez2005 var. Mayısda da Ezo77 var. BEKLİYORUm :))

Evet canım aynen öyle. İstiyorsan eğer en kısa zamanda seni de ekleyebiliriz. Ama eklemek önemli değil. Takip önemli canım benim. Çünkü nice arkadaşları yazdım da sildim. İstiyorum diyorlar ben de oturup hazırlıyorum listeyi sonra ne yorum ne bir şey. Neyse aşağıdaki adresten listeyi inceleyebilirsin.

Link Silinmiştir.

zzeyy sana yıldızlar az bile ..:):)

Canım benim senin gibi komplekslerinden arınmış insanların iyi gördüğün( ki inan ben böyle düşümüyorum) özelliklerini böyle dile getiren birine de :çiçek: :çiçek: veriyorumm. Senin iyi görüşün canım.

Evet canım aynen öyle. İstiyorsan eğer en kısa zamanda seni de ekleyebiliriz. Ama eklemek önemli değil. Takip önemli canım benim. Çünkü nice arkadaşları yazdım da sildim. İstiyorum diyorlar ben de oturup hazırlıyorum listeyi sonra ne yorum ne bir şey. Neyse aşağıdaki adresten listeyi inceleyebilirsin.

Link Silinmiştir.

Anladım canım, böylesi güzel bir organizasyonda olmak beni çok mutlu eder.Bu işe önayak oldugun için seni yürekten kutluyorum.:1yes2:

duyduk duymadık demeyin.

Nisan ayı kitabımız Canan Tan'ın Eroinle Dans adlı kitabıdır.

guzel bi kitap zevkle okuyacagım

ya ne zamana kadar bitiriyoruz bu kitabı ben az gec bitiriyomda kitapları

Humanecim mart bitmeden bitirirsek iyi olur Sis ve Gece'yi. Artık tartışmaya başlayalım. Kitabı unuttum vallahi. :))

Sis ve Gece

Ahmet ümitin sanırım ilk polisiye denemesi ve bence baya güzel, okunmaya değer.Biraz ön yargıyla başladım kitaba.Daha önce.birkaç Türk yazarın polisiye kitabını okumuştum beni hiç etkilemedi çok basit geldi.

Fakat'Sis ve Gecey'i' okumaya başlayıp birkaç sayfa okuduktan sonra yanıldığımı anladım ve beğenerek okudum.Bir polisin vurulup hastanede anlatmasıyla başlıyor ve kayıp kendisininde gönül ilişkisi olduğu bir kızın kaybolmasını.(Sedatın)polisin onu aramasını konu eden ve sonu hiç tahmin edemediğiniz şekilde oluyor.(ben tahmin edemedim??)

başlamışız sanırım yorumlara:)
ahmet ümitin kavim'ini okumuştum daha önce sis ve gece daha eski kitaplarından biri polisiye kitaplarda türk yazarlar içinde başarılı buluyorum.
kitaptan kavim kadar zevk almadım ama kurgu başarılıydı.
bitirmeyenler vardır diye uzun uzadıya yazmıyorum.minenin nerde olduğu hakkında tahminim doğru çıktı ama oraya nasıl geldiğini bulamamıştım:)))

Back